MÓRA D’EBRE TORNA A SER L’ESCENARI DE LA PROMOVELOCITAT I EL SUPERMOTARD

El Campionat de Catalunya de Promovelocitat i el Trofeu Català de Supermotard han celebrat aquest passat diumenge, 16 de juny, la cinquena prova de la temporada al Circuit de Móra d’Ebre.

La cita, organitzada pel Moto Club Móra d’Ebre, ha acollit a més de mig centenar de pilots que han gaudit d’una jornada estiuenca al circuit de la comarca de la Ribera d’Ebre.

A PromoRACC GP2, el protagonista ha estat Cesc Obiol, que ha fet dues curses d’astúcia per a fer-se amb la victòria en ambdues, sumant uns bons cinquanta punts en la seva remuntada pel campionat. El pilot local ha quedat per davant de Shengo Sun i Àlex Remesal, que han completat el podi.

PromoRACC 1 s’escriu amb les lletres del nom de Bryan Gutiérrez, que s’ha emportat les dues victòries, sent el més ràpid a la pista de Móra després de rodar durant totes les curses en uns registres molt competitius que ningú ha pogut igualar. D’altra banda, Marcos Vinagre ha sumat dos nous podis després d’assolir una tercera i una segona posició. Àlex Pérez s’ha emportat la medalla de plata a la cursa SPRINT, mentre que Santiago Iglesias s’ha penjat la medalla de bronze a la cursa llarga.

El protagonista de PromoRACC2 ha estat Santiago Iglesias, que continua mantenint la directa cap a la consecució del campionat. El pilot asturià ha aconseguit un doblet que l’ha dut a l’esglaó més alt del podi en les dues mànigues disputades, quedant per davant d’Adrián Acuña i Marc Soles, que han mantingut una bonica batalla durant tot el cap de setmana.

En la categoria PromoRACC 3, Leo Middelmann ha imposat el seu domini en una pista on s’ha adaptat a la perfecció. Spaeth Andrea ha sigut un convidat inesperat, aconseguint un segon lloc a la cursa llarga. No s’ha de perdre de vista a Luca Castro i Hugo Urbano, que han estat en les posicions capdavanteres durant gran part de les curses disputades. D’altra banda en PromoRACC 3 Open, Aleix Palos ha ficat la directa en les dues proves, per davant de David Delgado, que ha estat segon, i Collinet Noè, tercer.

A la categoria PromoRACC-E, Aleix Jovè i Luca Castro s’han repartit les victòries, mentre que Hugo Urbano i Taylor Lancho han aconseguit sumar un nou podi. Pel que fa a la categoria Promo-E 2.5, Max Gálvez i Jan Aguilera han estat els protagonistes, per davant de Samuel Alonso i Zoe Dear.

Com és habitual, el Trofeu Català de Supermotard ha estat present durant aquest cap de setmana de velocitat amb dues mànigues molt entretingudes, malgrat la presència d’una bandera vermella en la primera carrera.

A SM Júnior, el clar dominador ha estat Jordi Antonio Sancho, que ha imposat un ritme inabastable per als seus rivals el qual l’ha permès aconseguir un doblet a Móra d’Ebre, quedant per davant de Max Serra, que ha fet segon.

Loris Ford ha estat el protagonista en SM Sènior, sent el més ràpid en una categoria on s’ha imposat als seus rivals en totes dues mànegues, quedant Antoni Moya en la segona plaça.

En SM Màster, Eduard Betrian ha aconseguit el triomf en les dues carreres disputades, signant un sòlid cap de setmana a Móra. D’altra banda, Pep Saula i Ryan Blackburn s’han intercanviat les segones posicions en cadascuna de les mànegues disputades.

El Campionat de Catalunya de Promovelocitat reprendrà l’activitatel pròxim 22 de setembre al Circuit Internacional de Zuera.

Les millors imatges de la jornada al Flickr de la FCM.

Classificacions Trofeu Català Supermotard.

Classificacions Campionat de Catalunya de Promovelocitat.

Entrada similar