JORNADA TEST I JORNADA PROCATMOTO AL CIRCUIT D’OSONA

La Federació Catalana de Motociclisme celebrarà una jornada test Yamaha 125 bLU cRU Cup, PromoRACC1 i PromoRACC2, el proper dissabte 21 d’octubre al circuit d’Osona.

JORNADA TEST

La jornada test serà totalment gratuïta i anirà adreçada a aquells pilots que vulguin provar les prestacions de la Yamaha R125, per una banda, i de les Ohvale 110cc i Ohvale 160, per l’altra.

La Yamaha R125 podrà ser pilotada per pilots d’entre 11 i 18 anys, mentre que la franja d’edat per pilotar les Ohvale 110cc i 160cc (PromoRACC1 i PromoRACC2) serà de 7 als 14 anys.

Tant la Copa Yamaha, emmarcada dins del Campionat de Catalunya de Velocitat, com la PromoRACC, integrada dins de la Copa Catalana de Promovelocitat, són dos certàmens monomarca ideals per aprendre i millorar cada dia. Les proves de la Copa Yamaha se celebren, normalment, en circuit grans; mentre que la Copa Catalana de Promovelocitat s’acostuma a celebrar en circuits Kàrting.

Els pilots que s’animin a provar les Yamaha i Ohvale el dissabte 21 d’octubre, comptaran amb l’assessorament de Pere Tutusaus, coah de la competició, així com tot el suport tècnic de l’Escola Tècnica de Girona.

Si vols gaudir de la jornada test gratuïta al circuit d’Osona, segueix els següents passos:

Si disposes de Llicència federativa 2023 (Catalana o Homologada):

Inscriu-te a les tandes a través de la zona privada de la web de la FCM – (21 d’octubre / Jornada Jornada Test Ohvale – Yamaha 125 bLU cRU a Osona)

Si NO disposes de Llicència federativa 2023, però ja estàs registrat a la zona privada:

Accedeix a la zona privada de la web de la FCM i selecciona “Nova Llicència 2023 –  Àmbit: Catalana – Entrenament 1 dia Minivelocitat – procedir al pagament corresponent (14€ euros).

Una vegada hagis tramitat la llicència, inscriu-te a les tandes a través de la zona privada de la web de la FCM – (21 d’octubre / Jornada Jornada Test Ohvale – Yamaha 125 bLU cRU a Osona)

Si NO disposes de Llicència federativa 2023 ni tampoc de registre a la zona privada de la FCM:

Registra’t a través de la web www.fcm.cat mitjançant el botó “Donar-se d’alta”. Un cop hagueu omplert les dades requerides, ja podreu tramitar la llicència.

Accedeix a la zona privada de la web de la FCM i selecciona “Nova Llicència 2023 –  Àmbit: Catalana – Entrenament 1 dia Minivelocitat – procedir al pagament corresponent (14€ euros).

Una vegada hagis tramitat la llicència, inscriu-te a les tandes a través de la zona privada de la web de la FCM – (21 d’octubre / Jornada Jornada Test Ohvale – Yamaha 125 bLU cRU a Osona).

Dia: dissabte 21 d’octubre del 2023.

Lloc: circuit d’Osona.

Horari: 10:00h.

Requisits:

– Disposar de Llicència federativa 2023 (Catalana o Homologada o Entrenament dia minivelocitat).

– Disposar de granota, casc, botes i la resta de material necessari per poder realitzar la tanda complint totes les mesures de seguretat.

Condicions: La inscripció a la Jornada test dona dret a una tanda gratuïta.

PROCATMOTO

Els pilots que formen part de les categories PromoRACC1 i PromoRACC2 de la Copa Catalana de Promovelocitat, així com els corredors de la Yamaha bLU cRU 125, també tenen una cita al circuit d’Osona, on de la mà del coach Pere Tutusaus, podran gaudir de tota una jornada d’entrenament al traçat de Vic.

El pagament corresponent al Procatmoto serà de 65€ i s’haurà de realitzar al mateix circuit d’Osona. Igualment caldrà fer el registre a la zona privada.

Horari Procatmoto: 10h.

Entrada similar