BELLPUIG ACULL LA SEGONA PROVA DEL CATALÀ DE MOTOCRÒS DE GRANS

El Campionat de Catalunya de Motocròs de Grans ha celebrat la segona cursa de la temporada al circuit Montperler de Bellpuig, sota l’organització del Moto Club Segre.

El traçat de la comarca de l’Urgell ha reunit una setantena de pilots repartits entre les 8 categories convocades en un dia amb el cel tapat i un protagonista inesperat, el vent.

Pel que fa als resultats de la jornada, Sergio Castro ha protagonitzat dues curses per emmarcar a MX Elit. El pilot del Moto Club Cifuentes ha dominat de dalt a baix les dues mànegues de la jornada, fent estèrils els intents per part de Nil Arcarons, Roberto Otero o Simeó Ubach. Finalment, Castro s’ha enfilat a l’esglaó més alt del podi de la categoria reina, acompanyat d’Arcarons, que ha fet segon, i Otero, que ha completat les posicions d’honor.

Adrià Monné ha estat el clar dominador de la categoria MX2, on ha aconseguit dues victòries incontestables. El corredor del Moto Club Segre, amb 50 punts, ha encapçalat les posicions del podi, on l’han acompanyat Marcos Panzano i Aniola Molas, segon i tercer, respectivament.

Pel que fa a MX1, Aleix Díaz s’ha endut la victòria després de sumar una segona i una primera posició en les dues mànegues de la jornada. Samuel Panzano, guanyador de la primera mànega, no ha pogut finalitzar la segona i d’aquesta manera s’ha quedat a les portes d’un podi que han completat Ricard Caellas, segon, i Jose Luís Daudén, tercer.

A MX125 Bruno Miró no ha donat opció a cap dels seus rivals després d’imposar-se en les dues mànegues disputades al circuit de Bellpuig. Més renyida ha estat la lluita per la resta de calaixos del podi, que finalment han ocupat Àlex López, amb 36 punts, i Marc Roma, amb 30.

Jordi Galera ha estat el protagonista de la categoria MX Sots18. El pilot del Moto Club El Senglar ha dominat clarament les dues mànegues. El podi de MX Sots18 l’han completat Nikola Chifchiev i Martí Bañeres, segon i tercer, respectivament.

A MX3 el triomf ha estat per a Ramon Brucart, guanyador de les dues curses del dia. Antoni Torres ha fet segon, amb dues segones posicions, mentre que David Durrant ha completat el top 3 de la categoria.

Ivan Cervantes ha dominat de dalt a baix les dues mànegues de la categoria MX4. Pere Mas, amb 40 punts i Juan Manuel Cuenca, amb 32, han completat les posicions d’honor.

Finalment, pel que fa a la categoria MX5, Jordi Redon s’ha endut el triomf per davant de Rafael Bagur i Xavier Basart.

La propera prova del Campionat de Catalunya de Motocròs de Grans se celebrarà el 132 de maig a l’Àrea de Motor del Berguedà.

Entrada similar