ZONA PRIVADA

FCM / Notícies

La candidatura d´Àngel Viladoms guanya les eleccions a la presidència de la FCM

13/12/2011

La candidatura encapçalada per Angel Viladoms ha guanyat les eleccions a la presidència de la FCM, amb 40 vots a favor, pels 37 que ha aconseguit la candidatura de Josep Abad.(Acta dels resultats al PDF adjunt)

La candidatura encapçalada per Àngel Viladoms ha estat la guanyadora de les eleccions a la Presidència i a la Junta Directiva de la Federació Catalana de Motociclisme (FCM) que es van celebrar el passat dilluns dia 12 al vespre. Àngel Viladoms continuarà d’aquesta manera, i per un període de sis anys més, al capdavant de la federació i treballant amb l’equip de persones de les entitats que organitzen la gran majoria de l’activitat motociclista catalana.

La jornada electoral va tenir una amplia participació entre els clubs catalans, representants de pilots i oficials, acudint a les urnes un total de 78 votants, dels 81 que configuraven el cens. El resultat final va donar 40 vots a favor de la candidatura d’Àngel Viladoms, 37 a favor de la liderada per Josep Abad i un vot en blanc.

Àngel Viladoms
: El motociclisme català ha estat novament el gran protagonista. Aquesta victòria ha estat bàsicament fonamentada amb el suport dels moto clubs més actius a les diferents especialitats. La gent que coneix realment la feina que fem des de la Federació ens ha donat el seu vot, ara ens toca la feina d’integrar i obrir-nos a tots aquells que realment desitgin fer coses positives pel nostre esport. El resultat d’aquestes eleccions és el premi a la tasca feta i al compromís de continuar fent un bon treball, per mantenir el nostre motociclisme en una posició davantera al món. Una gran responsabilitat que afrontem amb renovada il·lusió”.

Acta del resultat de les eleccions al PDF adjunt

Per obtenir més informació, segueix-nos a les xarxes socials:

  1. Fitxer adjunt
AMB LA COL·LABORACIÓ DE:
Museu Moto
Andrac Computing