ZONA PRIVADA

FCM / Notícies

Eleccions a President i Junta Directiva de la FCM el 12 de desembre (Reglament i calendari)

06/11/2011

La Assemblea General Extraordinària de la Federació Catalana de Motociclisme va aprovar la celebració d’eleccions a President i Junta Directiva, fixades pel dilluns 12 de desembre.

La Assemblea General Extraordinària de la Federació Catalana de Motociclisme que va tenir lloc el passat dissabte a la sala d’actes del Consell Català de l’Esport, va aprovar la celebració d’eleccions a President i Junta Directiva, fixades pel dilluns 12 de desembre.
 
Aquesta va ser la decisió més important d’una Assemblea que va decidir deixar per més endavant la modificació dels estatuts que es plantejava. Després de diferents intervencions, es va creure convenient que aquestes modificacions siguin tractades per la directiva que sortirà de les eleccions del 12 de desembre i aprovades posteriorment per una nova assemblea.
 
També es va creure convenient descartar la proposta de fer les consultes per escollir els membres de l’assemblea dels estaments d’esportistes i oficials de prova. Aquests càrrecs encara tenen vigència i es va acordar fer les eleccions quan acabin el seu període.
 
L’Assemblea va aprovar la revocació de tots els acords que s’havien pres a la convocatòria del passat 3 de setembre i es va escollir una nova junta electoral, que serà l’encarregada de tutelar tot el procés electoral.
 
Calendari electoral:

08-11-11
Presa de possessió de la Junta Electoral. Nomenament del president i el secretari de la mateixa. Aprovació del cens electoral constitutiu pels membres de l’Assemblea i autorització per a la publicació del mateix.

11-11-11
A les 20 hores, fi del termini per impugnar les decisions de la Junta Electoral sobre el cens de l’Assemblea.

15-11-11
A les 20 hores fi del termini per a la resolució de les impugnacions presentades. Obertura del termini de presentació de candidatures.

29-11-11
A les 20 hores, fi del termini per la presentació de candidatures. Resolució de la Junta Electoral sobre les candidatures presentades.

02-12-11
A les 20 hores, fi del termini per la presentació d’impugnacions a les resolucions de la Junta Electoral sobre les candidatures presentades.

05-12-11
A les 20 hores fi del termini per a la resolució de les impugnacions presentades.

12-12-11
Constitució de les diferents Assemblees territorials i celebració de la votació per escollir al President i a la Junta Directiva de la FCM. Recompte de vots i proclamació provisional de la candidatura guanyadora. Publicació immediata en el Taulell Oficial d’Anuncis de la FCM., enviant-se per fax a les Representacions Territorials.

15-12-11
A les 17 hores, fi del termini per impugnar les resolucions de la Junta Electoral davant del Tribunal Català de l’Esport sobre les eleccions a President i Junta Directiva de la FCM. Proclamació definitiva de la candidatura guanyadora per les eleccions de President i Junta Directiva de la FCM.

19-12-11
Presa de possessió de la nova Junta Directiva de la FCM.
 
Adjunt trobareu el PDF amb el Reglament i Calendari electoral.
 

Per obtenir més informació, segueix-nos a les xarxes socials:

  1. Fitxer adjunt
AMB LA COL·LABORACIÓ DE:
Museu Moto
Andrac Computing