ZONA PRIVADA

FCM / Notícies

L´Assemblea aprova la tasca de la junta directiva

31/01/2011

L´Assemblea General de la Federació Catalana de Motociclisme, que es va celebrar el passat dissabte, es va desenvolupar amb total normalitat. Així, es van aprovar els calendaris del 2011 així com el balanç de l´exercici passat, a més d´anunciar novetats com el campionat de quads.

El passat dissabte 29 de gener es va celebrar l’Assemblea General de la Federació Catalana de Motociclisme (FCM), que es va encarregar d’aprovar tota la tasca de la directiva presidida per Angel Viladoms, així com els calendaris per a aquesta temporada, les novetats de les diferents especialitats i el balanç econòmic de la passada temporada, en la que malgrat la incidència de la crisis es va tancar amb un exercici positiu de 23.000 euros.

Com a novetats més destacades cara a la temporada 2011, cal citar la nova configuració dels campionats i copes de velocitat, amb la incorporacions de noves modalitats orientades especialment a facilitar la participació dels aficionats. Al marge d’unificar els campionats de velocitat en un nou Campionat del Mediterrani gestionat per la FCM, aquesta temporada es presenta una nova copa orientada cap els aficionats com serà la Copa Catalana Amateur-RODI, així com la inclusió en el calendari de les Copes de Resistència-RODI i la Copa de Clàssiques.
Altres novetats anunciades van ser la creació del nou trofeu català de Quads, modificacions en les categories del trial, amb la creació d’una classe Elit on participaran els pilots de més nivell, per solventar les diferències que actualment existien entre els participants que competien en una mateixa categoria, la incorporació de la categoria fèmines a l’Enduret i modificacions en l’ordre de sortida de les endurades, També es va anunciar la celebració d’una nova edició dels Superkids, que tindrà lloc a Parcmotor per Setmana Santa, on les proves de trial i enduret puntuaran pel campionat català.
En un acte que va comptar amb l’exposició dels diferents delegats en relació a la seva especialitat, també es va anunciar la propera publicació de la segona part de l´estudi de l´impacte del motor al medi ambient, realitzat pel professor Martí Boada, on es mostra que la incidència de la moto és mínima en comparació a altres activitats o projectes que es duen a terme.
Finalment es va explicar als moto clubs presents els avenços en les negociacions per millorar la situació de la pràctica de l´off-road, i la nova situació que es produeix amb el canvi de representants del govern català.

Per obtenir més informació, segueix-nos a les xarxes socials:

AMB LA COL·LABORACIÓ DE:
Museu Moto
Andrac Computing