ZONA PRIVADA

FCM / Notícies

El Moto Club BSC es disculpa pel suport donat a Rodríguez Galán

17/12/2010

El Moto Club Bultaco Sport Clàssic ha dirigit a la FCM, una carta en la que demana disculpes per haver donat suport a Manuel Rodríguez Galán a la passada Assemblea Extraordinària d´octubre.

 
El president del Moto Club Bultaco Sport Clàssic, senyor Ramon Codina Sender, ha dirigit a la Federació Catalana de Motociclisme (FCM), una carta en la que demana disculpes per haver donat suport a Manuel Rodríguez Galán, permetent-li la representació del seu club a la passada Assemblea Extraordinària del 16 d’octubre, en la que aquest senyor es va quedar sol en els seus atacs a la FCM i especialment a la figura del seu president, Angel Viladoms.
 
En la seva carta, Ramon Codina demana públicament perdó i declara que es va deixar enganyar pels falsos raonaments exposats per Rodríguez Galán, amb l’objectiu de desprestigiar la FCM i el seu president.
 
El president del Moto Club BSC senyala en la seva carta que “segons tenia entès, tots els Moto Clubs de la Província de Girona, estaven al costat del seu projecte i en contra de la FCM, però la meva sorpresa va ser veure que cap d’ells li va donar suport a l’Assemblea i com a molt només cinc van votar en blanc”.  En un altra part de la carta, Ramon Codina afirma que “l’únic club que es va deixar enganyar va ser el nostre, i per mi personalment va ser un acte vergonyós que em va fer marxar amb el cap cot i molt apenat per sentir-me enganyat pel senyor MRG”.
 
Per acabar, Ramon Codina reitera les seves disculpes i es posa a disposició de la FCM per tancar tot aquest desagradable malentès i espera “tornar a la normalitat de la que mai s’hauria d’haver sortit. Espero i desitjo que acceptin les meves disculpes, que són sinceres i amb el sentiment, d’haver pogut posar en dubte qualsevol actuació de la Junta de la FCM”.  
 

Per obtenir més informació, segueix-nos a les xarxes socials:

AMB LA COL·LABORACIÓ DE:
Museu Moto
Andrac Computing