ZONA PRIVADA

FCM / Notícies

Àngel Viladoms rep el suport del motociclisme català

18/10/2010

El president Àangel Viladoms i la seva junta van rebre de forma inqüestionable el suport del motociclisme català durant l´Assemblea Extraordinària que va celebrar la FCM el passat dissabte.

Angel Viladoms,  president de la FCM, i tota la seva junta directiva van rebre el passat dissabte el total suport de l’Assemble Extraordinaria de la Federació que es va celebrar el passat 16 d’octubre a la sala d’actes del Consell Català de l’Esport, a Esplugues de Llobregat.
Després de les acusacions que els darrers mesos ha vingut dirigint el senyor Manuel Rodríguez contra la Junta Directiva, la FCM va convocar aquesta Assemblea Extraordinària per exposar la situació davant els moto clubs catalans, mostrar les proves que negaven totes les acusacions efectuades contra la directiva i demanar la votació dels membres de l’Assemblea sobre la continuïtat de l’actual equip directiu i d’Angel Viladoms com a president.
Els Moto Clubs de Catalunya van donar un total suport a la gestió d’Angel Viladoms i a la continuïtat de l’actual directiva al front de la FCM, amb un resultat de la votació que no posa cap mena de dubte sobre l’acceptació del motociclisme català a la figura de l’actual president.
La votació va donar un resultat de 68 vots a favor, 2 en contra i 5 vots en blanc.

Per obtenir més informació, segueix-nos a les xarxes socials:

AMB LA COL·LABORACIÓ DE:
Museu Moto
Andrac Computing