ZONA PRIVADA

FCM / Notícies

Macedònia d’èxits motociclistes al Circuit

18/07/2022

El Català de Velocitat, així com el de Clàssiques, juntament amb el Campionat Mediterrani de Velocitat i el Campionat Interautonòmic de Velocitat han dut a terme un cap de setmana d’intens treball

El Circuit de Barcelona-Catalunya continua immers en la tendència dels últims mesos, la de ser seu d´acolliment de múltiples campionats de motociclisme. Aquest cap de setmana ha estat el torn del Campionat de Catalunya de Velocitat, també present amb la seva divisió de Clàssiques, així com el Campionat Mediterrani de Velocitat i el Campionat Interautonòmic de Velocitat.

Sota l´atenta mirada dels aficionats i també del president de la FCM, Tato Prat, els més de 100 participants s´han posat a prova dividits en sis curses diferents, algunes d´elles agrupant categories de la mateixa cilindrada de campionats diferents. El resultat ha estat una macedònia d´èxits amb múltiples protagonistes de cadascun dels certàmens presents i més de set hores d´activitat frenètica sobre l´asfalt mundialista.

Albertón s’enduu la victòria de la Copa Yamaha bLU cRU

La Yamaha bLU cRU Cup ha disputat dues mànegues puntuables concentrades en un sol dia. En la primera d´elles, malgrat la pressió constant del poleman, Raúl Navarrete, ha estat Ramón Godino el que ha aconseguit imposar-se. Ho ha fet després d´avançar Jordi Albertón a l’última volta. En la segona, Raúl Navarrete ha aconseguit rescabalar-se i s´ha col·locat en la primera plaça.

Així i tot, la copa ha tingut un únic podi construït de la combinada de totes dues curses. En aquest podi ha estat Jordi Albertón el primer classificat, seguit de Raúl Navarrete i Ramón Godino en la segona i la tercera plaça respectivament.

Màgia i emoció amb les Clàssiques

Agrupant el major nombre de categories, la cursa de les motocicletes clàssiques ha estat tot un espectacle. Adrià Araujo ha estat el vencedor absolut amb una Honda CBR600F i també s´ha imposat entre les Clàssic Supersport. El segon classificat ha estat també l´amo de la plata en aquesta mateixa categoria, Miguel Ángel Tejero, el qual pilotava una Honda CBR600 89. La tercera posició del podi, no obstant això, ha anat a parar a mans d’un participant de Clàssic 80, Joan Font (Guzzi Corsa Nero).

Amb aquest podi absolut, hi ha hagut alguns vencedors més. Josep Rojas ha estat el dominador entre les Classic SBK amb una Honda RC-30, mentre que Lluis Mengual ho ha estat a Clàssic 70 als comandaments d´una Guzzi. Les Clàssic B han premiat Joaquín Fernández (Honda CBf 350 Four) i les Classic C, Pere Auradell (Seeley).

Daniel Mogeda s´imposa a Open 300

La categoria Open 300 ha viscut una prova d´emocions fortes. Tant és així que no s´ha descobert el vencedor fins a la bandera de quadres. Aquest vencedor ha estat Daniel Mogeda (ESP Solutions MotAP Racing Team). Mogeda ha tingut la pressió de Biel Cabana, que ahir aconseguia la pole position. Després de 10 voltes, tots dos han creuat gairebé en paral·lel la línia de meta, amb només 63 mil·lèsimes de diferència. 

 

Les millors imatges de la cursa al Flickr de la FCM.

Per obtenir més informació, segueix-nos a les xarxes socials:

AMB LA COL·LABORACIÓ DE:
Museu Moto
Andrac Computing