ZONA PRIVADA

FCM / Notícies

Kawasaki Català Aclam repeteix a les 24 Hores i suma la seva novena victòria

05/07/2022

A més del vencedor, el segon equip també ha estat una formació de casa, l’FR Moto. Ha completat el podi el conjunt francès Team DRC 37.

La tradició de les 24 Hores de Catalunya de Motociclisme estén la seva història un any més, fent avui oficial la finalització de la 27a prova, una edició de rècord en la qual el Kawasaki Català Aclam ha aconseguit la seva novena victòria. També hi ha hagut uns altres protagonistes, com l´equip local FR Moto, que ha segellat la segona posició amb alguns imprevistos durant la cursa, o un sorprenent Team DRC 37 que ha pujat al tercer lloc del podi després dels inconvenients del BMD Performance-B Motorsport i el Box 69 Racing.

La 27a edició, que presentava una de les xifres de participació més altes dels últims cinc anys, ha estat especialment difícil. Les altes temperatures, les nombroses hores de rodatge i la nit en particular han posat a prova a tots els participants. Dels 54 inscrits, han estat 42 formacions les que han vist la bandera de quadres.

Fa 19 anys que Kawasaki Català Aclam va aconseguir la seva primera victòria a les 24 Hores de Catalunya de Motociclisme, justament amb una edició que també va registrar 54 inscrits. D´altra banda, l’FR Moto es fa lloc entre els millors en la seva tercera participació, havent aconseguit una tercera plaça absoluta al 2019, pole al 2021 -encara que amb retirada- i segona posició l’any 2022.

Per obtenir més informació, segueix-nos a les xarxes socials:

AMB LA COL·LABORACIÓ DE:
Museu Moto
Andrac Computing