ZONA PRIVADA

FCM / Notícies

el mediterrani i les clàssiques celebren la segona cursa de la temporada al circuit d´Alcarràs

22/06/2022

El circuit d’Alcarràs va ser l’epicentre de la velocitat catalana al llarg del passat cap de setmana.

Més de setanta pilots del Campionat del Mediterrani de Velocitat i del Campionat de Catalunya de Velocitat Clàssiques es van donar cita al traçat del Segrià, que també va acollir el Campeonato del Norte de Velocidad y la Yamaha R7.

Un dels plats forts de la jornada va ser la Copa Yamaha bLU cRU Cup, integrada dins del Campionat del Mediterrani i Català de Velocitat.

Els joves pilots d’aquesta categoria, que dona continuïtat a la Copa Catalana de Promovelocitat, van sortir a la pista amb ganes de fer una bona actuació.

Rubén Montero va protagonitzar una brillant actuació que el va permetre enfilar-se a l’esglaó més alt del podi. El pilot madrileny va vèncer una primera mànega molt renyida i plena d’alternatives on fins a sis pilots van tenir opcions de victòria. Finalment, Montero va crear la bandera de quadres en primera posició, seguit de ben a prop de Mario Sanz, a tres dècimes, i Raul Navarrete, a quatre dècimes. La diferència entre el primer i el sisè classificat va ser de només sis dècimes.

Pel que fa a la segona mànega de la Yamaha bLU cRU cup, Raul Navarrete va ser el clar dominador, enduent-se el triomf amb tres segons de marge sobre el segon classificat, Ruben Montero. Nabil Marco va finalitzar tercer.

La foto del podi la van protagonitzar Rubén Montero, al primer calaix del podi, Raul Navarrete, segon, i Mario Sanz, tercer.

Pel que fa a la categoria SSP600, Sergi Maza es va endur la victòria després de firmar una magistral actuació sobre l’asfalt d’Alcarràs. Maza va liderar la prova de dalt a baix. Nicolas Trucco, que va marcar la volta ràpida (1:40,9), va fer segon, a poc més de tres segons de Maza, mentre que Jeremay Trujillo va tancar el top 3 de la categoria SSP600.

Marc Guillamet va endur-se el triomf de la categoria reina, SBK 1000. El pilot de Sant Pere de Vilamajor va anar a remolc d’Enric Farrera pràcticament tota la cursa, però a falta de dues voltes va aconseguir un avançament que va defensar amb ungles i dents fins a la bandera de quadres. El podi de la categoria el van completar José Ángel Piris i Enric Farrera, segon i tercer, respectivament.

Paral·lelament al CMV, el circuit d’Alcarràs també va ser la seu de la segona cursa del, sempre interessant, Campionat de Catalunya de Velocitat Clàssiques. El certamen vintage va tenir diversos protagonistes, com ara Adrià Araujo, el més ràpid amb diferència de la categoria SSP per davant de Cristian Exposito i Miguel A. Tejero.

Albert Vila, Joan Font i Josep Rojas van ser els guanyadors de les seves respectives categories, Clàssic 80 RD, Clàssic80 i SBK, respectivament.

Alejandro Tejedo es va endur el triomf de la categoria Clàssic70, per davant de Lluís Mengual.

Pere Auradell va ser el més ràpid de la categoria Clàssic C. Joan Fabregat i Emilio Pavón van completar les posicions d’honor.

Finalment, en Clàssic B, José Manuel Ortaga es va endur el triomf per davant de Joaquin Fernández i Jordi Fornas.

El circuit de Barcelona Catalunya serà la seu de la tercera prova de la Yamaha bLU cRU cup el proper 1 de juliol, coincidint amb les 24H de Motociclisme de Catalunya. El mateix circuit de Montmeló acollirà novament el Campionat de Mediterrani de Velocitat i el Campionat de Catalunya de Velocitat Clàssiques el proper 16 de juliol.

Imatges de Miguel Morata.

Imatges de la cursa al Flickr de la FCM.

Per obtenir més informació, segueix-nos a les xarxes socials:

AMB LA COL·LABORACIÓ DE:
Museu Moto
Andrac Computing