ZONA PRIVADA

FCM / Notícies

El Trial Indoor de Barcelona decidirà el campió del món aquest diumenge al Palau Sant Jordi

17/11/2021

El 44è Trial Indoor Solo Moto de Barcelona es prepara per viure una jornada històrica aquest diumenge al Palau Sant Jordi. La cursa de Barcelona serà la segona i darrera del Mundial X-Trial (Mundial de trial indoor) i, per primer cop des que Barcelona puntua per al campionat del món, decidirà el nom del campió. Paral·lelament al Mundial, Barcelona farà la primera competició femenina indoor en la història d’aquest esport. El Women’s Trophy Barcelona enfrontarà les grans figures del trial femení en un cara a cara a quatre zones.

Nou pilots participaran a la cursa barcelonina que clou un Mundial indoor 2021 reduït a tan sols dues proves (Andorra la Vella i Barcelona) per culpa de la pandèmia. Toni Bou (Montesa), actual campió del món de TrialGP i guanyador a la cita andorrana, surt com a favorit per a aconseguir la que seria la seva victòria número 14 al Palau i el seu títol mundial número 30 (sumant-hi trial a l’aire lliure i trial indoor) de la seva trajectòria esportiva. El gran rival de Bou serà, a priori i com gairebé sempre, Adam Raga (TRRS), qui ja va aconseguir batre Bou a Barcelona l’any 2019.

El Trial Indoor de Barcelona compartirà protagonisme amb la primera edició del Women’s Trophy. Mai abans les noies s’han enfrontat en una competició indoor i la britànica Emma Bristow -set vegades campiona del món-, serà la principal rival de la catalana, Berta Abellán. Quatre zones naturals decidiran el nom de la pilot que inaugurarà el palmarès del Women’s Trophy Barcelona.

L’acte de presentació del 44è Trial Indoor Solo Moto de Barcelona, que ha tingut lloc aquest dimecres al Museu Olímpic i de l’Esport, ha comptat amb la presència del president de la Federació Catalana de Motociclisme, Josep Maria Mañé; el Regidor d’Esports de l’Ajuntament de Barcelona, David Escudé; el president del Moto Club Terrassa, Salvador Prat i el president d’RPM Sports, Joan Porcar.

Per obtenir més informació, segueix-nos a les xarxes socials:

AMB LA COL·LABORACIÓ DE:
Museu Moto
Andrac Computing