ZONA PRIVADA

FCM / Notícies

La Lliga de Motocròs de Castellolí revela el primer campió de la temporada

13/10/2021

El circuit de motocròs de Parcmotor Castellolí ha estat la seu, aquest passat diumenge 10 d’octubre, de la tercera cursa de la Lliga Catalana de Motocròs de Grans.

La prova organitzada pel Moto Club Manresa, ha reunit 80 corredors de les categories MX1, MX125 2T, MX2, MX3, MX4, MX5 i MX Sots18 4T.

La penúltima cita del curs ha desvelat el primer guanyador de la Lliga, Ferran Arnau en MX1. El pilot del Moto Club Castelló d’Empúries n’ha tingut prou amb la segona posició per deixar el títol del tot sentenciat. La cursa de Castellolí l’ha guanyada un inspirat Èric Tomàs, que ha estat el més ràpid en les dues mànegues. La tercera posició del podi ha estat per a Alberto Cabello.

Jordi Galera s’ha endut el triomf d’una categoria MX125 2 Temps d’allò més igualada. Biel Piera ha estat el més ràpid en una primera mànega on Galera s’ha fet amb la tercera posició. Tots dos pilots s’han intercanviat els papers en la segona mànega, una combinació de resultats que ha afavorit els interessos del corredor de Balsareny. D’altra banda, Aniol Molas, amb dues segones posicions, ha tancat els calaixos del podi.

En MX Sots18 4 Temps la victòria ha anat a parar a mans de Pol Oliveras. El pilot del Moto Club Segre ha estat el més ràpid en totes dues mànegues. El podi l’han completat Pau Geli i Jordi Puig, els quals s’han intercanviat la segona i tercera posició en cadascuna de les mànegues.

Arnau Lledó ha estat el protagonista de la categoria MX2. El corredor del Moto Club Riuprimer Gas i Rocs ha aconseguit ser el més ràpid en les dues mànegues que ha disputat. Amb aquest resultat, Lledó se situa a només 10 punts del líder de la general, Joan David Rosell. Joan Rosell i David Pocello han completat les posicions d’honor a Castellolí.

Borja Serra ha deixat el títol de la categoria MX3 pràcticament sentenciat després de vèncer amb solvència la penúltima cursa de la temporada. El corredor del AMC Martorelles arribarà a la darrera prova del campionat amb 31 punts d’avantatge sobre el segon classificat de la general, Guillem Magester. Precisament, Magester ha pujat al segon esglaó del podi de Castellolí, mentre que Enric Garriga ha tancat el top 3 de MX3.

En MX4, Jordi Pagès ha firmat una gran actuació que l’ha permès enfilar-se fins al primer esglaó del podi. Josep Mallofré ha finalitzat en segona posició, mentre que Pere Mas ha tancat les posicions del podi.

Finalment, en MX5, contundent triomf de Sergi Lasala, el qual ha vençut les dues mànegues del dia. El pilot del Moto Club Segre arribarà a la darrera cita de la temporada, que es disputarà el proper 5 de desembre a Amposta, com a principal candidat al títol, amb 20 punts d’avantatges sobre el segon classificat, Jordi Salas.

Precisament, Jordi Salas ha finalitzat el motocròs de Castellolí en segona posició, mentre que Sergio Perellón ha fet tercer.

 

Classificacions en el document adjunt.

Per obtenir més informació, segueix-nos a les xarxes socials:

  1. Fitxer adjunt
AMB LA COL·LABORACIÓ DE:
Museu Moto
Andrac Computing