ZONA PRIVADA

FCM / Notícies

Quatre pilots es proclamen campions de la LLiga de Nens al circuit de Sant Hilari

05/10/2021

Nil Pallarès, Ariadna Segura, Àlex López i Rokas Juska es proclamen campions de la Lliga en la penúltima prova de la temporada.

La Lliga Catalana de Motocròs de Nens ha celebrat, aquest passat diumenge 3 d’octubre, la quarta cursa de la temporada al circuit Els Corts de Sant Hilari.

La prova organitzada pel Moto Club  ha comptat amb la participació de pràcticament 80 pilots de les categories MX 50, MX 65, MX 85 Cadet, MX 85 Juvenil i MX Femení.

Ivan Polvillo ha estat un dels grans protagonistes de la jornada. A més de registrar els millors temps en els entrenaments cronometrats, el pilot del moto Club Segre ha vençut amb solvència les dues mànegues de la categoria MX85 Cadet. Només Nil Rojas, a la segona mànega, ha estat capaç de seguir l’estela del corredor de Quart. El podi l’han completat Rojas, segon, i Joel Vidal, que ha completat el top 3. El títol de la categoria Cadet es resoldrà el pròxim 14 de novembre a Can Taulé, seu de la darrera prova de la Lliga Catalana de Motocròs de Nens 2021. Polvillo és el gran favorit ja que afrontarà la cursa amb 30 punts de marge sobre el segon classificat, Dídac Arfelis.

Marc Roma ha estat el més ràpid de la categoria MX85 Juvenil. El corredor del Moto Club Baix Berguedà ha hagut d’esprémer l’accelerador per imposar-se en totes dues mànegues. En la primera ha tingut com a màxim rival Àlex López, mentre que en la segona mànega qui li ha plantat cara ha estat Gorka Gardoy. En tots dos casos, Roma ha creuat la bandera de quadres en primera posició. El podi de la categoria Juvenil l’han completat Gorka Gardoy i Àlex López, segon i tercer, respectivament. Amb aquest resultat, Àlex López s’ha proclamat matemàticament campió de la categoria, quan encara resta una cursa per finalitzar la temporada.

Ariadna Segura s’ha proclamat campionat de la categoria Femenina gràcies a un nou triomf, el tercer de la temporada. Segura ha dominat les dues mànegues amb molt autoritat. Rosa Romero, segona en la primera mànega, ha pujat al segon esglaó del podi, mentre que Elsa Arias, tercera en totes dues mànegues, ha completat les posicions d’honor.

Rokas Juska també s’ha proclamat campió de la seva categoria, MX50. El jove pilot del Moto Club Amposta ha segellat una gran temporada amb una nova victòria. El castellonenc ha encapçalat les posicions de podi després de vèncer les dues mànegues disputades. Alonso Tribaldos, segon, i Nil Soler, tercer, han completat el top 3 de la categoria de menor cilidranda.

Nil Pallarès s’ha proclamat campió de la categoria MX65. El pilot del Moto Club Segre ha celebrat el títol des de la segona posició del podi. La cursa de Sant Hilari se l’ha endut Oleger Riba, mentre que Jordi Vilarnau ha fet tercer.

Classificacions de la cursa en el document adjunt.

Les millors imatges de la cursa al Flickr de la FCM.

Per obtenir més informació, segueix-nos a les xarxes socials:

  1. Fitxer adjunt
AMB LA COL·LABORACIÓ DE:
Museu Moto
Andrac Computing