ZONA PRIVADA

FCM / Notícies

Josep Garcia s’endú la victòria de l’Enduro del Lluçanès

30/09/2021

El Campionat de Catalunya d’Enduro ha celebrat aquest passat cap de setmana la tercera i quarta cursa de la temporada a la Torre d’Oristà.

La prova organitzada amb èxit pel Motor Club Riuprimer Gas i Rocs ha reunit més de 200 pilots a la localitat d’Osona, on a més del Campionat de Catalunya també s’hi ha celebrat el Campionat d’Espanya d’Enduro.

En un cap de setmana assolellat i estiuenc, els pilots han hagut de superar un ral·li força exigent i unes especials molt ben dissenyades per part del moto club.

Pel que fa a l’apartat esportiu, doblet incontestable del pilot més en forma del moment, Josep Garcia. El flamant campió dels ISDE ha liderat la classificació scratch tant el dissabte com el diumenge. Amb aquest doblet, Josep Garcia se situa com a líder en solitari de la classificació de la categoria Elit, amb 21 de marge sobre el segon classificat, Bernat Cortés.

Amb un Josep Garcia disparat, l’emoció de la cursa s’ha centrat en la disputa entre Jaume Betriu i Marc Sans per la segona posició. Finalment ha estat Jaume Betriu qui s’ha endut la medalla de plata fent segon el dissabte, de manera solvent, i repetint posició el diumenge, tot i que amb més dificultats a causa del bon paper de Marc Sans, qui finalment ha fet tercer.

El top 5 de l’scratch l’han completat Bernat Cortés i Kiriam Mirabet.

Pel que fa al còmput dels dos dies d’enduro, els resultats han estat els següents:

En Sènior B 2 Temps, la victòria ha estat per a Oriol Casany, Èric Garcia ha fet segon, mentre que Albert Muñoz ha completat les posicions de podi.

En Sènior B 4 Temps, David Martínez ha pujat al primer esglaó del podi, acompanyat de Jordi Casares i Pau Valero, segon i tercer, respectivament.

Marc Flores  ha estat el pilot més destacat en Junior Open. Adrià Sánchez i Cristòbal Solà han completat les posicions d’honor.

En Junior 125 2T, Albert Fontova s’ha endut la victòria per davant d’Alex Puey i Yago Domínguez, segon i tercer, respectivament.

Jan Olivera ha estat el més ràpid en Junior Trofeu. Sergi Conesa ha fet segon, mentre que Xavier Gil ha completat el top 3.

En Sènior C 2 Temps, triomf per a Roger Secanell. Marc Prat ha fet segon, mentre que Dani Ollés ha fet tercer.

En Sènior C 4T, Lluis Bustos ha pujat al primer esglaó del podi, seguit de Joan Guillen i Ramon Codina.

En la categoria Màster, la victòria ha estat per a David Gómez, amb Josep Marsal ocupant la segona posició del podi i Manuel Mora tacant el top 3.

Finalment, pel que fa a la categoria Femenina, Mireia Badia ha estat la pilot més ràpida, seguida d’Alba Vilaplana i Kate Vall, segona i tercera, respectivament.

 

Vídeos de la cursa.

Per obtenir més informació, segueix-nos a les xarxes socials:

AMB LA COL·LABORACIÓ DE:
Museu Moto
Andrac Computing