ZONA PRIVADA

FCM / Notícies

4 Hores Resistència Clàssiques Calafat

06/11/2021

L’espectacle de les motos clàssiques torna aquest cap de setmana al circuit de Calafat. El mític traçat de Terres de l’Ebre serà la seu, aquest proper dissabte 6 de novembre, de la tercera i última cursa de la Copa Catalana Resistència Clàssiques Asfalt.

Sota l’organització de la Penya Motorista Barcelona, les 4 Hores Resistència Clàssiques Asfalt de Calafat reuniran un centenar de pilots, repartits entre 42 equips.

Es tracta de la competició de Resistència amb més participació de tot Europa, una fita extraordinària que revela la bona feina que es realitza des de la Penya Motorista Barcelona.

Després de molts mesos, la Resistència Clàssiques Asfalt tornarà a obrir les portes del circuit perquè els aficionats a les motos clàssiques gaudeixin de l’espectacle. En aquest sentit, la Penya Motorista Barcelona habilitarà un pàrquing gratuït a la zona pàdoc per a motocicletes. D’altra banda, els espectadors que es desplacin al circuit de Calafat en cotxe, hauran de deixar el vehicle a la zona senyalitzada, a l’exterior del circuit.

L’última cursa de la temporada revelarà el nom dels campions de totes les categories. L’altre punt d’interès de la prova serà comprovar si et bat el record de voltes en una cursa de Resistència Clàssiques a Calafat, que fins a dia d’avui ostenta l’equip Vale Moto (Guinovart-Escoda) amb 144 voltes, la temporada 2017. Aquesta temporada ja s’han batut els records de voltes a Castellolí i Alcarràs.

Com és habitual, el cartell de la cursa de Resistència Clàssiques ret homenatge a alguna figura relacionada amb el món de la competició. En aquesta ocasió l’homenatge és per als controls, un personal bàsic en tota competició de motor.

D’altra banda, i seguint amb la tradició, la Copa Catalana Resistència Clàssiques Asfalt anunciarà la recaptació del projecte solidari d’enguany, destinat a ajudar la ONG Aldees Infantils, una organització internacional d´ajuda a la infància.

Categories convocades Resistència Clàssiques Calafat: Clàssic 1000 (Motos fins l’any 1979), Clàssic 24H (Motos anys 1980-1986), Clàssic 500 (Moto fins l’any 1985), Clàssic SBK (Motos anys 1987-1989) i Clàssic SSP (Motos anys 1987-1989).

 

HORARI CURSA, PROTOCOL COVID I LLISTA D’INSCRITS EN EL DOCUMENT ADJUNT.

Per obtenir més informació, segueix-nos a les xarxes socials:

  1. Fitxer adjunt
AMB LA COL·LABORACIÓ DE:
Museu Moto
Andrac Computing