ZONA PRIVADA

FCM / Notícies

Celebrat amb èxit el Trial Clàssiques de Solsona

29/09/2021

Aquest passat diumenge 26 de setembre, la Copa Catalana de Trial Clàssiques - Memorial Manel Soler ha celebrat la tercera cursa de la temporada a Solsona. La prova organitzada pel Moto Club Manresa ha reunit més d’una trentena de pilots a la localitat del Solsonès.

Pel que fa als resultats del dia, Daniel Vela s’ha endut la victòria de la categoria Clàssics després de finalitzar la prova amb només dues penalitzacions, les mateixes que el segon classificat, Eduard Gil. Joaquim Lara ha completat el top 3 a només un punt del guanyador.

En Pre75 la victòria ha anat a parar a mans d’Antonio Guillen, que ha completat la cursa amb només 4 penalitzacions, totes elles en la segona volta. Josep Puig, amb 6, i Josep Maria Bargalló, amb 7, han completat els calaixos d’honor.

Pel que fa a la categoria Experts, Antoni Ramonet ha aconseguit una contundent victòria gràcies a una molt bona segona volta, on ha aconseguit marcar les diferències amb la resta de pilots. Al podi l’han acompanyat Pere Anton Mill i Jordi Gómes, segon i tercer, respectivament.

Miquel Ramon ha dominat la categoria Trialers, on s’ha imposat amb un registre final de 5 punts. Al podi l’han acompanyat Manel Campoy, segon amb 8 punts, i Francesc Xavier Bartrolí, tercer amb 9 punts.

Martí Font s’ha endut el triomf en una igualada categoria Pre80. El pilot del Motor Club 80 ha finalitzat el Trial amb 9 punts de penalització, els mateixos que Venanci Vidal, que ha finalitzat segon seguint els criteris de puntuació del reglament. Francesc García ha tancat les posicions d’honor amb 13 punts.

Classificacions de la cursa en el document adjunt.

Imatges de la cursa.

Per obtenir més informació, segueix-nos a les xarxes socials:

  1. Fitxer adjunt
AMB LA COL·LABORACIÓ DE:
Museu Moto
Andrac Computing