ZONA PRIVADA

FCM / Notícies

Josep Garcia, el pilot més ràpid dels ISDE 2021

05/09/2021

Medalla de plata en World Trophy i medalla de bronze en Womens’s Trophy per a un equip espanyol integrat per majoria de pilots catalans.

Després de sis dies intensos de competició, aquest dissabte ha finalitzat la 95a edició dels Sis Dies Internacional d’Enduro (ISDE), que enguany s’han celebrat a Itàlia. Amb la cancel·lació de l’edició 2020 a causa de la covid-19, els pilots han afrontat amb més ganes que mai aquesta mítica cursa, coneguda per molts com les “Olimpíades de l’Enduro”.

El pilot català del KTM Factory, Josep Garcia, ha liderat l’equip espanyol amb una autèntica exhibició. El corredor de Súria ha estat el vencedor de l’scratch amb un marge de dos minuts sobre el segon classificat, l’italià Andrea Verona (GasGas). A més de la general, Garcia també s’ha endut el triomf de la categoria Enduro2, a cinc minuts del segon classificat, el nord-americà Taylor Robert.

Gran paper del també català Jaume Betriu, que ha pujat al podi de la categoria Enduro3 amb una meritòria tercera posició.

Aquests bons resultats, sumats a una gran actuació de Marc Sans, han permès l’equip espanyol proclamar-se subcampió del ISDE 2021 en World Trophy, per darrera d’ Itàlia, que s’ha endut la victòria, i per davant dels Estats Units, que han completat el podi.

L’equip Femení, format per les catalanes Mireia Badia i Júlia Calvo, així com la madrilenya Sandra López, s’ha penjat la medalla de bronze del Womens’s Trophy. Les tres pilots han demostrat un gran esforç malgrat que insuficient per fer front a l’equip nord-americà, que s’ha endut el triomf dels ISDE 2021. Gran Bretanya ha ocupat la segona posició del podi.

Qui no ha tingut tanta sort ha estat l’equip espanyol Júnior, format pel trident català: Enric Francisco, Pau Tomás i Bernat Cortés. Malgrat batallar pel top 5, una avaria de Francisco el passat dijous ha fet miques les aspiracions d’aconseguir un bon resultat en Junior Trophy.

 

Resultats finals: https://fim-isde.com/2021-results/ 

 

Imatges: Future7Media

Per obtenir més informació, segueix-nos a les xarxes socials:

AMB LA COL·LABORACIÓ DE:
Museu Moto
Andrac Computing