ZONA PRIVADA

FCM / Notícies

Convocatòria d´Exàmens de càrrecs oficials

16/02/2021

El Col·legi Català de Càrrecs Oficials i el Colegio Nacional de Cargos Oficiales convoquen seminaris i exàmens per obtenir els títols de Director de Cursa, Comissari Tècnic, Comissari Esportiu i Cronometrador.

Com a novetat, enguany s’utilitzarà la via telemàtica mitjançant l’aplicació Teams, tant en els seminaris com en els exàmens. Aquesta mesura s’ha pres tenint en compte la situació de pandèmia que travessa el país.

La convocatòria és per dissabte 13 de març, de 9:00h a 21:00h, i diumenge 14 de març, de 09:00h a 13:00h.

Els aspirants podran fer l´examen per obtenir els títols de Director de Cursa, Comissari Tècnic, Comissari Esportiu i Cronometrador, ja sigui per la Federació Catalana de Motociclisme o per la Real Federación Motociclista Española. Cal tenir en compte que, segons exigeix el Reglament Esportiu de la RFME, els aspirants que hagin obtingut el títol homologat hauran de tramitar la llicència de Càrrec Oficial Homologada durant el mateix any que s´hagi obtingut el títol, en cas contrari, aquest serà anul·lat.

Per tal de  formalitzar la inscripció, cal realitzar el pagament corresponent a través del següent enllaç, i  emplenar la butlleta que trobareu en el document adjunt i enviar-la al correu: fcm@fcm.cat   

Enllaç: https://goo.gl/C4Ulqi

  • Drets d´examen català: 50€
  • Drets d´examen homologats: 60€.

 

Places limitades.

Data límit d´inscripció: dimarts 9 de març.

 

Per a qualsevol dubte, poseu-vos en contacte amb la FCM: 93- 415 11 84 o fcm@fcm.cat

Per obtenir més informació, segueix-nos a les xarxes socials:

  1. Fitxer adjunt
AMB LA COL·LABORACIÓ DE:
Museu Moto
Andrac Computing