ZONA PRIVADA

FCM / Notícies

Cap de setmana rodó per als pilots catalans

16/11/2020

Malgrat l’aturada esportiva del país, alguns pilots catalans han tingut el privilegi de competir aquest passat cap de setmana, ja fos en certàmens estatals o internacionals.

Com és habitual, la comitiva catalana ha deixat petjada en totes i cadascuna de les disciplines.

El dissabte, tant Jaume Betriu com Mireia Badia aconseguien el subcampionat mundial d’Enduro a Portugal, Betriu, en la categoria Enduro 3, i Badia, en la categoria Femenina.

D’altra banda, en la darrera cita del Campionat d’Espanya de SuperMoto, celebrada dissabte i diumenge al circuit d’Alcarràs, els barcelonins Josep Gelada i Néstor Cardona es proclamaven campions d’Espanya en SM Júnior i SM Màster, respectivament. D’altra banda, el pilot de Caldes de Montbui, Nikola Miroslavov, s’adjudicava el títol de campió d’Espanya en la categoria 65cc. Per últim, Ferran Cardús, aconseguia el subcampionat estatal de la categoria SuperMoto PRO, per darrere de Lukas Hollbacher.

Al circuit de Motocròs de Calatayud, Nil Arcarons va proclamar-se campió d’Espanya de Motocròs en la categoria reina, Elite-Mx1. El pilot de Centelles no va ser l’únic català triomfador a terres aragoneses, ja que Guillem Farrés es va endur el títol estatal de la categoria MX125.

Finalment, en el Trial de Can Rosal, organitzat pel Moto Club Baix Berguedà i puntuable per al Campionat d’Espanya, diversos pilots catalans van aconseguir el títol estatal. Adam Raga, en TR1; Èric Miquel, en TR2; Jordi Camp en Júnior; Berta Abellán en TR1 Femení; Marc Piquer, en Cadet; Laia Pi, en TR2 Femení i Joan Solé, en E-Trial.

 

Enhorabona a tots/es!

Per obtenir més informació, segueix-nos a les xarxes socials:

AMB LA COL·LABORACIÓ DE:
Museu Moto
Andrac Computing