ZONA PRIVADA

FCM / Notícies

Gran jornada de Promovelocitat al circuit de Móra d´Ebre

03/08/2020

Bona organització per part del Moto Club Circuit Móra d´Ebre. 

La Copa Catalana de Promovelocitat ha celebrat aquest passat diumenge la segona cursa de la temporada al circuit de Móra d’Ebre.

L’última prova abans de l’aturada per vacances d’estiu ha reunit els pilots de les categories PromoRACC1, PromoRACC2 i PromoRACC3.

En la categoria reina, PromoRACC1, Izan Rodríguez ha sumat la segona victòria de la temporada per davant d’un combatiu Arnau Aragón, que s’ha enfilat fins al segon esglaó del podi.

Aragón ha sigut el més ràpid d’una emocionant primera mànega. El pilot de Barberà i el de Valladolid han mantingut un autèntic frec a frec al llarg de les 14 voltes de què ha constat la cursa que no s’ha decidit fins als últims revolts, on Aragón s’ha imposat per un mínim avantatge de cinc dècimes.

On també hi ha hagut una lluita aferrissada ha sigut per la tercera posició amb Raúl Navarrete guanyant la partida a uns incansables Gonzalo Sánchez i Max Serra.

En la segona cursa, Izan Rodríguez ha pogut escapar-se sense que cap rival li pogués fer ombra. Arnau Aragón s’ha assegurat la segona posició, mentre que Gonzalo Sánchez ha fet tercer després d’una dura batalla contra Raúl Navarrete.

Finalment, Izan Rodríeguez ha ocupat la primera posició del podi, Arnau Aragón ha fet segon i Raúl Navarrete, tercer.

Gràcies a la victòria de Móra d’Ebre, Izan Rodriguez reforça el liderat de la classificació general amb vint-i-quatre punts de marge sobre el segon classificat, Arnau Aragón.

Pel que fa a la categoria PromoRACC2, Xavier Albertón ha aconseguit una meritòria victòria per davant del seu principal rival, Cesc Obiol, amb qui ja empata a punts al capdamunt de la general.  

La victòria d’Albertón sobre Obiol ha sigut d’allò més èpica. La cursa s’ha decidit per petits detalls, i és aquí on Albertón ha marcat la diferència a Terres de l’Ebre. Malgrat tot, la diferència entre tots dos pilots en les dues mànegues ha sigut de només una dècima, fet que exemplifica la igualtat entre els dos corredors. Bryan Gutiérrez ha completat el top tres de la categoria al circuit de Móra d’Ebre. El pilot de Miami Platja ha aconseguit un treballat podi després d’una aferrissada lluita contra Adrián Molina, que malgrat la bona actuació s’ha quedat a les portes del segon podi de la temporada.

En PromoRACC3, Àlex Remesal ha pujat a l’esglaó més alt del podi per segona vegada aquesta temporada. El pilot del Simonety School ha guanyat amb autoritat les dues mànegues del dia.  Aleix Ordóñez, segon, i Jairo Llaó, tercer, han completat les posicions d’honor.

La Copa Catalana de Promovelocitat tornarà el proper 6 de setembre al circuit d’Alcarràs.

 

Resultats de la cursa en el document adjunt.

 

Les millors imatges de la Promovelocitat al circuit de Móra d´Ebre.

Per obtenir més informació, segueix-nos a les xarxes socials:

  1. Fitxer adjunt
AMB LA COL·LABORACIÓ DE:
Museu Moto
Andrac Computing