ZONA PRIVADA

FCM / Notícies

El Supermotard i el Minimotard estrenen temporada al circuit El Pla

27/07/2020

El circuit Karting El Pla de Sant Tirs ha sigut seu de la primera cursa de la temporada de la Copa Catalana de Supermotard i del Trofeu Català de Minimotard.

La jornada de motor a la comarca de l’Alt Urgell ha estat marcada per la forta calor, amb temperatures per sobre dels trenta graus que no han impedit gaudir d’un gran espectacle sobre l’asfalt.

A causa de la inscripció, el Moto Club organitzador, Pilots School, de manera consensuada amb els pilots, ha decidit fer algunes modificacions en els horaris tot agrupant les categories SM1, SM2 i SM Road+35 en una mateixa graella.

Precisament d’aquesta graella n’han sortit vencedors Antoni Moya, en SM1; Iñigo Sáez, en SM2; i José Chaves, en SM Road+35.

Antoni Moya ha sigut el més ràpid de la categoria SM1. El pilot del Moto Club Igualada ha fet primer en totes dues mànegues, enfilant-se d’aquesta manera fins a la primera posició del podi. El top 3 l’han completat Àlex Andrés i Xavier Rossell.

En SM3 ha vençut Iñigo Sáez, que ha guanyat el duel a Néstor Godino, segon classificat.
Pel que fa a la categoria Trofeu SM Road +35, la primera posició del podi ha sigut per a José Chaves, mentre que Josep Maria Sánchez ha fet segon.

D’altra banda, pel que fa a les cilindrades més petites de la Copa Catalana de Supermotard cal destacar les victòries de Raúl Navarrete en SM65 i de Ramon Godino en SM85.

Raúl Navarrete ha sigut el més ràpid en les dues mànegues de SM65 per davant de Dídac Germán, segon classificat, i d’Aleix Ginés, que ha fet tercer.

En SM85, Ramon Godino, ha arrencat la temporada de SM amb molt bon peu. El pilot d’Abrera ha controlat les dues curses del dia i s’ha enfilat fins al primer calaix del podi. Elsa Arias i Ethan Arias han fet segon i tercer, respectivament.

Pel que fa al Trofeu Català de Minimotard, Felip López, en Mini-Pit 1; Rubèn Peñafiel, en Mini-Pit 2; i Edgar Bermúdez, en Protos, han fet primers al ser els únic participants de les seves respectives categories.

En 160-Sèrie, la cosa ha estat més disputada. Lluc Bergadà amb dues victòries s’ha endut el triomf. Marco Santunione ha fet segon mentre que Víctor Carrerre ha completat el top 3 de la categoria.

El president territorial de la FCM a Lleida, Manel Sirera, i Magí Cots, representant territorial de Lleida, han assistit a la cursa i al lliurament de premis.

 

Classificacions en el document adjunt.

Per obtenir més informació, segueix-nos a les xarxes socials:

  1. Fitxer adjunt
AMB LA COL·LABORACIÓ DE:
Museu Moto
Andrac Computing