ZONA PRIVADA

FCM / Notícies

El Català de motocròs de grans celebra la quarta cursa de la temporada a Salomó

20/07/2020

Bona organització per part del Moto Club Salomó.

El circuit de Salomó ha sigut l’escenari de la quarta cursa de la temporada del Campionat de Catalunya de Motocròs de grans.

La prova ha reunit una setantena de pilots de les diferents categories convocades: MX1, MX 125 2T, MX2, MX3, MX4, MX5, MX Elit, MX Femení i MX Sots 18 4T.

El dia calorós a la comarca del Tarragonès no ha impedit gaudir d’una gran jornada de motocròs, plena d’emoció i amb unes mànegues d’allò més competides.

Pel que fa a l’apartat esportiu, Sergio Castro ha sigut el guanyador de la categoria reina, MX Elit. La primera mànega se l’ha endut un rapidíssim Nil Arcarons, per davant de Sergio Castro i Lluís Riera. En la segona cursa, Arcarons no ha aconseguit mantenir el ritme de la primera mànega i Castro ho ha aprofitat per imposar-se. La combinació de resultats ha fet que Castro pugés al primer esglaó del podi, seguit d’Arcarons i Lluís Riera, que ha fet tercer en totes dues mànegues.

En MX2, Simeó Ubach no ha donat cap opció als seus rivals després d’imposar-se en totes dues mànegues. En canvi la lluita per la segona i tercera posició sí que ha sigut molt més lluitada per part d’Èric Tomàs i Roger Oliver. Finalment, Tomàs ha pujat al segon esglaó del podi mentre que Oliver ha completat el triplet d’honor de la categoria.

Lluís Sanz ha guanyat la primera cursa de la temporada gràcies a una magnífica actuació al circuit de Salomó. Al podi l’han acompanyat David Noya, segon, i Enric Vendrell, tercer.

Edgar Canet ha sigut el més ràpid de la categoria més nodrida del dia, la MX125 2 temps. El pilot del Moto Club Polea SX ha hagut de suar de valent per superar Albert Fontova, qui ha plantat cara fins al final tot i caure en la segona mànega. Fontova ha guanyat la primera cursa del dia mentre que Canet ha creuat la bandera de quadres en primera posició en la darrera i decisiva cursa. Amb aquest resultat, Canet ha pujat al primer esglaó del podi, seguit d’Albert Fontova, segon, i d’Antonio Gallego, que ha fet tercer.

Molta igualtat en la categoria MX Sots18, on finalment s’ha imposat Arnau Lledó, per davant de Marc Pamias i Pol Oliveras. Pamias ha sigut el més ràpid de la primera mànega mentre que Lledó ha marcat el millor ritme en la segona.

Ramon Brucart no ha tingut rival en la categoria MX3. El pilot del AMV Torroella ha guanyat les dues mànegues de la jornada. El podi l’han completat Aleix Díaz, en segona posició, i Josep Pedro, tercer.

Jordi Pedro s’ha alçat amb la victòria de la categoria MX4 després de vèncer totes dues mànegues. Juanjo Pons i Pere Mas, en aquest ordre, han completat el top tres de la categoria.

En la categoria Femenina no hi ha hagut sorpreses i finalment s’ha imposat Mariona Valero, que amb aquesta ja suma 4 victòries consecutives aquesta temporada. Adelina Ramirez i Ariadna Soto han completat el triplet d’honor.

Finalment, en la categoria MX5, Sergi Lasala ha sigut el més ràpid, seguit de Jordi Redon i Xavier Costa.

 

Resultats de la cursa en el document adjunt.

Les millors imatges de la cursa.

Per obtenir més informació, segueix-nos a les xarxes socials:

  1. Fitxer adjunt
AMB LA COL·LABORACIÓ DE:
Museu Moto
Andrac Computing