ZONA PRIVADA

FCM / Notícies

Salomó acull la represa de la competició motociclista

13/07/2020

Motocròs

La cursa s´ha celebrat extremant les mesures de seguretat i prevenció per la COVID-19.

El Campionat de Catalunya de Motocròs de nens ha celebrat aquest diumenge la segona cursa de la temporada al circuit de Salomó. La represa de la competició ha reunit noranta pilots a la comarca del Tarragonès on s’ha viscut una gran cursa de motocròs.

El Moto Club Salomó, organitzador de la cursa, ha aplicat totes les mesures de prevenció per evitar la propagació de la COVID-19. En aquest sentit, la prova s’ha celebrat a porta tancada i limitant la capacitat a tres acompanyants per pilot. A més, tothom qui ha entrat a les instal·lacions del circuit de Salomó ho ha hagut de fer fent ús de la mascareta, la qual cosa ha permès captar algunes imatges d’allò més insòlites, però que a partir d’ara esdevindran habituals.

Pel que fa l’apartat esportiu, Valentín Vaca s’ha endut la victòria de la categoria MX50. El pilot argentí ha combinat una segona posició en la primera màniga, i un triomf en la segona que li ha servit per enfilar-se, amb la mascareta posada, en el primer calaix del podi. Les posicions d’honor les han completat Aleix Estévez, segon, i Vicent Carbonell, tercer. Cal destacar la primera màniga que ha protagonitzat Dídac Soler, que després de ser el més ràpid ha patit una caiguda en la segona màniga que l’ha deixat sense opcions de podi.

Martin Kettlitz ha sigut el més ràpid de la categoria MX65. El jove pilot andorrà ha cimentat la victòria gràcies a una esplèndida primera màniga, on ha rodat pràcticament tota l’estona en primera posició. El podi l’han completat el guanyador de la segona màniga, Àlex López, que ha fet segon de la general, i Iker Díez, que s’ha col·lat entre el top 3 després d’un final molt ajustat on s’ha registrat una diferència de tres punts entre el tercer i el cinquè classificat.

El cerverí Carlos Prat s’ha endut el triomf de la categoria MX85 Juvenil gràcies a una fantàstica actuació al Camp de Tarragona. Prat ha guanyat la primera màniga i ha aconseguit fer segon en la segona assegurant-se d’aquesta manera el segon triomf consecutiu de la temporada. Bruno Miró, guanyador de la segona màniga, ha pujat fins al segon esglaó del podi, mentre que Dídac Arfelis ha completat les posicions d’honor malgrat empatar a 29 punts amb Ivan Polvillo i Marc Roma.

Mauro Osinalde ha dominat de dalt a baix les mànegues de la categoria MX85 Cadet. El pilot balear no ha donat opció a cap dels seus rivals. D’altra banda, la combinació de resultats ha beneficiat Aniol Molas, que malgrat empatar a 36 punts amb Biel Piera, s’ha classificat en segona posició.

Classificacions de la cursa en el document adjunt.

Per obtenir més informació, segueix-nos a les xarxes socials:

  1. Fitxer adjunt
AMB LA COL·LABORACIÓ DE:
Museu Moto
Andrac Computing