ZONA PRIVADA

FCM / Notícies

Horaris Campionat de Catalunya de Motocròs-Nens a Salomó 12/07

09/07/2020

Motocròs

Ja podeu consultar a l´arxiu adjunt els horaris del Campionat de Catalunya de Motocròs de nens de Salomó d´aquest cap de setmana. 

El Campionat de Catalunya de Motocròs de Nens celebrarà aquest diumenge la segona cursa de la temporada al circuit de Salomó.

A causa de l’emergència sanitària actual, en totes les curses del Campionat de Catalunya s’adoptaran tota una sèrie de mesures -recollides en el protocol FCM- que procurin evitar el risc de contagi per COVID19 entre els pilots i els organitzadors. En aquest sentit, caldrà seguir al peu de la lletra totes les indicacions que faci tant el circuit com el personal  federació.

La cursa se celebrarà a porta tancada i només podran accedir al circuit les persones autoritzades: Pilots menors + tres acompanyants, staff de la cursa i personal de la FCM.

La segona cita del Català de Motocròs de Nens reunirà les categories: MX 50, MX 65, MX 85 Cadet i MX 85 Juvenil. L’activitat motociclista arrencarà motors el diumenge a les 9:00 amb els entrenaments, mentre que la primera cursa tindrà lloc a partir de les 10:30h.

 

Horaris de la cursa en el pdf adjunt.

Per obtenir més informació, segueix-nos a les xarxes socials:

  1. Fitxer adjunt
AMB LA COL·LABORACIÓ DE:
Museu Moto
Andrac Computing