ZONA PRIVADA

FCM / Notícies

RECTIFICACIÓ DEL COMUNICAT OFICIAL PUBLICAT AHIR

18/05/2020

Finalment el PROCICAT ha determinat que la unitat territorial no és la província, sinó la REGIÓ SANITÀRIA. Per tant, el comunicat que vàrem emetre ahir on parlàvem d’àmbit territorial provincial per als esportistes federats queda modificat per REGIONS SANITÀRIES, segons la nova interpretació feta per la Secretaria General de l’Esport i l’Activitat Física.

Aquest fet és molt important per no incórrer en possibles sancions per estar en una Regió Sanitària no permesa.

Tot seguit, el comunicat oficial rectificat:

NOVETATS SOBRE ELS ENTRENAMENTS FEDERATS EN FASE 0 i 1

La Federació Catalana de Motociclisme us informa de les novetats relatives a l’entrenament federat, recollides en l’última ordre ministerial del BOE (SND/414/2020, de 16 de maig).

1- Entren a la FASE 1 les regions sanitàries de Lleida, Girona i Catalunya Central, així com les àrees de gestió assistencial de l’Alt Penedès i Garraf, que s’afegeixen a les ja existents.

2- En FASE 0 i 1, els esportistes federats podran realitzar la pràctica esportiva a l’aire lliure en l’àmbit territorial de la seva REGIÓ SANITÀRIA, mantenint les franges horàries de 6h a 10h i de 20h a 23h en municipis de més de 5.000 habitants.

3- En FASE 0, els circuits i àrees de motor romandran tancades.   


D’altra banda, també volem informar-vos que hem restringit el registre d’entrenament de la zona privada de la FCM a un circuit per dia, amb l’objectiu de no perjudicar pilots i circuits, tenint en compte l’aforament limitat obligatori.

Finalment, informar-vos que a partir d’ara la Federació Catalana de Motociclisme publicarà la llista dels circuits federats oberts en FASE 1, tot i que l’horari d’obertura dels mateixos s’haurà de consultar directament amb el circuit on es vulgui anar a entrenar.


Adjuntem una infografia on es detallen les normes que cal seguir per tal de poder realitzar entrenaments de manera correcta.

 

Gràcies.

Per obtenir més informació, segueix-nos a les xarxes socials:

  1. Fitxer adjunt
AMB LA COL·LABORACIÓ DE:
Museu Moto
Andrac Computing