ZONA PRIVADA

FCM / Notícies

COMUNICAT OFICIAL: ENTRENAMENTS D’ESPORTISTES FEDERATS EN LA FASE INICIAL DE DESCONFINAMENT

03/05/2020

La Federació Catalana de Motociclisme us posa en coneixement dels dos comunicats que avui han fet públics tant el Govern de l´Estat Espanyol, a través d´una ordre ministerial publicada al BOE, com la Secretaria General de l´Esport i l´Activitat Física de la Generalitat de Catalunya.

 

Els punts del pla de desconfinament de la Fase 0, que s’inicia demà dilluns 4 de maig, que afecten directament al motociclisme són els següents:

- Els esportistes professionals o qualificats d´alt nivell podran realitzar entraments de forma individual, a l´aire lliure, sense limitació d´horari i dins els límits de la província on resideixen.

- Els esportistes federats que no estiguin qualificats d´alt nivell podran entrenar-se de forma individual, en espais a l’aire lliure, dos cops al dia (entre les 6h i les 10h, i entre les 20h i les 23h) dins del terme municipal on visquin. De moment no podran entrenar-se els menors de 14 anys.

- Els entrenaments no es podran fer en instal·lacions esportives, com ara circuits o àrees de motor, que romandran tancades fins que les autoritats no ho autoritzin.

D’altra banda, des de la FCM tenim constància d’una reunió que se celebrarà demà entre la SGEAF i el CSD on es tractarà d’aclarir l’aplicació d’alguns dels punts d’aquesta Ordre Ministerial publicada al BOE.

 

Per a més informació, seguiu atents als canals d’informació de la FCM.

 

3 de maig de 2020

 

Per obtenir més informació, segueix-nos a les xarxes socials:

AMB LA COL·LABORACIÓ DE:
Museu Moto
Andrac Computing