ZONA PRIVADA

FCM / Notícies

El Català de Trial Open reuneix 117 pilots a Terrades

09/03/2020

El Campionat de Catalunya de Trial Open ha estrenat la temporada 2020 amb una espectacular cursa a Terrades.

La localitat de l’Alt Empordà ha reunit 117 pilots, entre els quals alguns primeres espases com Arnau Farré, que tornava a la competició després d’una llarga lesió al genoll, Berta Abellán, Neus Múrcia, Marc Riba o el noruec Sondre Haga.

La Penya dels Cabirols, amb la col·laboració de la Penya Motorista Figueres, ha sigut l’encarregada d’organitzar el Trial Open de Terrades, que ha tingut lloc a l’Àrea de Trial de Terrades, una zona boscosa amb molta roca i desnivells, ideal per a la pràctica del trial.

Pel que fa als resultats del dia, Arnau Farré ha sigut el gran vencedor de la categoria Elit, nivell Negre. El pilot del Moto Club Aitona ha cimentat la victòria amb una extraordinària primera volta on només ha patit una sola penalització. Els seus rivals directes, Marc Riba i Sondre Haga, han completat la primera volta amb 14 i 15 punts, respectivament.
Malgrat patir una lleugera davallada a la segona volta, Farré ha aprofitat el coixí de punts de la primera meitat de cursa per finalitzar el trial de Terrades en primera posició. Marc Riba, que ha empatat a punts amb Farré però ha fet menys zeros que el pilot de Vilanova de Segrià, ha finalitzat la prova en segona posició. El noruec Sondre Haga ha completat el top tres de la categoria reina.

El pilot més destacat de la categoria Elit Sots 16, nivell Negre, ha sigut Pau Dinarès, que ha completat la cursa amb set penalitzacions menys que el segon classificat, Jordi Lestang.

Pel que fa al nivell Vermell, Francesc Recio ha sigut el vencedor de la categoria Màster amb un magistral zero que cap altre pilot ha sigut capaç d’igualar. Daniel Gibert i Gabriel Giró han completat les posicions de podi de la categoria Màster.

Berta Abellán ha sigut la guanyadora de la categoria Màster Fèmines, mentre que Jan Christopher Balousek ha encapçalat la categoria Màster 125.

En nivell Blau, Marc Piquer s’ha endut la victòria de la categoria Promo gràcies a fer més zeros que Albert Ràfols, el qual ha finalitzat segon malgrat empatar a punts amb Piquer. Narcís Martínez ha completat les posicions d’honor de la categoria.

Kim Pons s’ha endut la victòria de la categoria Promo125, seguit de Nil Riera i Àlex Villalba.
D’altra banda, Albert Muñoz ha sigut el pilot més destacat de la categoria Promo+35. Rui Alves i Jordi Nicolau han completat la segona i tercera posició del podi, respectivament.

Antoni Ramonet ha pujat a l´esglaó més alt del podi de la categoria Promo+50 per davant de Pere Camp, que ha fet segon. D´altra banda, Laia Pi ha fet primera en Promo Fèmines, per davant de Leire Rodriguez, que ha fet segona.

El pilot més destacat del nivell Verd ha sigut Ramon Plana, de la categoria Open+50. Al podi l’han acompanyat Vicente Labaila i Francesc Planells.

Enric Serra s’ha endut la victòria de la categoria Open, per davant de Sergio Pérez i Jordi Rafecas.

Ramon Godino s’ha enfilat fins a la primera posició del podi de la categoria Open 125. Aniol Llamas ha fet segon, mentre que Martí Escofet ha finalitzat en la tercera posició.

Alexia Lladó s’ha alçat amb el triomf de la categoria Open Fèmines.

Finalment, en nivell Groc, victòria ajustada de Genís Forns per davant de Jaume Galofrè i Jordi Sans.

La pròxima cursa del Campionat de Catalunya de Tria Open se celebrarà el 23 de març a Sant Corneli (MC Baix Berguedà.)

 

Classificacions del Trial de Terrades en el document adjunt.

Per obtenir més informació, segueix-nos a les xarxes socials:

  1. Fitxer adjunt
AMB LA COL·LABORACIÓ DE:
Museu Moto
Andrac Computing