ZONA PRIVADA

FCM / Notícies

El trial de Nens disputa la segona prova de la temporada a Esplugues

03/03/2020

Les càmeres del programa Zona UFEC d’Esport 3 no han perdut detall de la cursa.

La Copa Catalana de Trial de Nens ha celebrat aquest passat diumenge la segona cursa de la temporada a Esplugues de Llobregat.

El ja tradicional Trial de Nens d’Esplugues, que any rere any es disputa al Parc dels Torrens, al vell mig de la localitat del Baix Llobregat, ha acollit enguany trenta pilots de les categories: Aleví, Alevi+8 Benzina, Aleví+8 Elèctrica, Base, Fèmines, Iniciació, Oberta i Promo.

Com és habitual, el Moto Club Esplugues ha proposat un trial molt divertit, amb zones de tipus indoor i outdoor adaptades al nivell de cada categoria.

Pel que fa a l’apartat esportiu, Nil Riera ha sigut el guanyador del nivell Vermell. Amb divuit penalitzacions, Riera s’ha enfilat fins a la primera posició del podi de la categoria Promo, on l’han acompanyat Martí Escofet i Anial Llamas, segon i tercer, respectivament.

Ramon Godino ha sigut el pilot més destacat del nivell Blau, categoria Base. El pilot del AMV Torroella ha certificat la victòria en una espectacular última volta on només ha sumat una penalització. El Top 3 de la categoria l’han completat Àngel Llopis, segon, i Genís Forns, tercer.

En Aleví+8 Benzina, ajustat triomf de Joan Ribes, el qual s’ha imposat per només un punt de diferencia sobre el segon classificat, Gael Hernández. Arnau Arias ha completat les posicions d’honor a quatre punts del guanyador.
Bon paper de les dues pilots que han participat al nivell Verd, Ada Martí, cinquena, i Ivette Surós, setena.

Grau Franch ha sigut el vencedor del nivell Verd, categoria Aleví + 8 Elèctrica. El pilot del Moto Club Baix Berguedà ha completat la cursa amb només 23 penalitzacions. Adela Godino ha fet segona.

Pel que fa a la categoria Aleví, nivell Groc, Pau Giralt ha dominat el trial de dalt a baix. El pilot del moto Club El Terré d’Almenar ha cimentat el triomf gràcies a dues primeres voltes per emmarcar. Lluc Gómez, segon, i Èric Prieto, tercer, han completat els calaixos del podi.

 La pròxima cursa de Trial de Nens se celebrarà el 22 de març a Sant Carles de la Ràpita.

Classificacions de la cursa en el document adjunt.

Les millors imatges del Trial de Nens d’Esplugues.

Per obtenir més informació, segueix-nos a les xarxes socials:

  1. Fitxer adjunt
AMB LA COL·LABORACIÓ DE:
Museu Moto
Andrac Computing