ZONA PRIVADA

FCM / Notícies

Gran espectacle del català de Motocròs al circuit d´Almenar

10/02/2020

Motocròs

Més d’un centenar de pilots han participat a la cursa organitzada pel Moto Club Esportiu Circuit el Terré d’Almenar.

El Campionat de Catalunya de Motocròs de Grans ha celebrat la segona prova de la temporada aquest passat diumenge en un magnífic circuit d’Almenar.

Curses en majúscules en un dia assolellat a la comarca del Segrià, on els pilots han gaudit d´un circuit en perfectes condicions i els espectadors han vibrat d´un gran espectacle.

Sergio Castro ha sigut el pilot més destacat de la jornada després d’imposar-se en les dues mànegues de la categoria Elit, que ha compartit graella amb els pilots de les categories MX1 i MX2. Castro s’ha imposat amb solvència en totes dues mànegues, per davant de Luca Bruggmann i Lluís Riera, els quals han completat els calaixos d’honor. Salvador Ubach s’ha quedat a les portes del podi.

Pel que fa a MX2, Simeo Ubach i Yago Martínez han protagonitzat una emocionant lluita per la victòria que finalment s’ha resolt a favor del pilot del gallec. Ubach ha colpejat primer amb una brillant primera mànega, però Martínez s’ha refet en la segona on ha demostrat ser el més ràpid. Roger Oliver ha completat el Top 3 de la categoria MX2.

David Noya s’ha endut la victòria de la categoria MX1 després de firmar una segona i una primera posició en cadascuna de les dues mànegues. Enric Vendrell ha fet segon, mentre que Daniel Garralón ha hagut de suar de valent per aconseguir una disputadíssima tercera posició del podi amb quatre pilots separats per només 4 punts.

Alonso i Lledó, els millors de les categories MX125 2T i MX Sots 18 4T.

Víctor Alonso ha aconseguit un doble triomf a terres lleidatanes. Al podi l’han acompanyat Edgar Canet, segon, i Albert Fontova, tercer. Canet i Fontova han mantingut una intensa lluita per la medalla de plata, que finalment s’ha endut Canet tot i sumar els mateixos punts que el corredor del MC Segre.

Arnau Lledó no ha tingut rival en la categoria MX Sots 18 4T. El pilot del MC Riuprimer Gas i Rocs ha fet primer en totes dues mànegues relegant a la segona i tercera posició els pilots Marc Pamias i Jaume Gaya.

L’altra mànega del dia ha estat formada pels pilots de les categories MX3, MX4, MX5 i Fèmines.

Triomf de Ramon Brucart en la categoria MX3. El pilot del AMVT ha pujat a l’esglaó més alt del podi, acompanyat d’Aleix Díaz, segon, i d’Antoni Torres, tercer.

Joel Lozano ha sigut el més ràpid de la categoria MX4, seguit d’Antonio Sacares i Carlos Torres. Pel que fa a MX5, Sergi Lasala ha fet primer, Onofre Ortega, segon, i Jordi Redón, tercer.

Pel que fa a la categoria Femenina, la pilot més destacada ha sigut Mariona Valero, que s’ha imposat en totes dues mànegues. Georgina Abella i Eva Llobera han completat les posicions d’honor.

Classificacions de la cursa en el document adjunt.

Les millors imatges de la cursa.

Per obtenir més informació, segueix-nos a les xarxes socials:

  1. Fitxer adjunt
AMB LA COL·LABORACIÓ DE:
Museu Moto
Andrac Computing