ZONA PRIVADA

FCM / Notícies

Riera i Mesas, els més ràpids de la Resistència Terra de Palà de Torroella

03/02/2020

Enduro

El Trofeu Resistència Terra ha celebrat aquest diumenge 2 de febrer la primera cursa de la temporada a Palà de Torroella sota l’organització de l’Amics Moto Valls de Torroella.

La prova inaugural, de tres hores de durada, ha reunit més d’un centenar de pilots, repartits en 53 equips.

L’equip 41, format per David Riera i Adrià Mesas, de la categoria RS Júnior, ha sigut el guanyador de la cursa amb un total de 61 voltes sobre els poc més de 2.4 km de què constava el recorregut. Riera i Mesas han dominat la prova de dalt a baix.

La segona posició de l’scratch ha sigut per Marc Calmet i Jaume Abella, de la categoria RS Sènior, que han realitzat dues voltes menys que els guanyadors, 59.
Finalment, Xavier Ferrer i Marc Pablo, també de la categoria RS Sènior, han completat el “top 3” de la cursa.

Pel que fa als resultats de les diferents categories, Gerard Riu i Jaume Gaya han fet segons de la categoria RS Júnior, per darrere dels guanyadors Adrià Mesas i David Riera, mentre que Yago Domínguez i Marc Romero han completat el tercer esglaó del podi de la categoria.

Lluís Gonfaus i Jordi Serena han fet tercers de la categoria RS Sènior, on Calmet i Abella han fet primers i Ferrer i Pablo, segons.

Òscar González i Santiago Bertran han sigut els més ràpids de la categoria Màster 40 després de sumar un total de 56 girs, un més que l’equip 45, format per Manuel Mora i Juan José Ruíz, que s’han hagut de conformar amb la segona posició. Xavier Xivillé i Agustí Rodríguez han tancat les posicions de podi.

Finalment, en la categoria Màster 50, victòria per a Antoni Vilar i Jordi Redón. Francisco Javier García i Juan Carlos Riera han fet segons, mentre que Carles Soler i Martí Puigrodón han completat les posicions d’honor.

La segona cursa del Trofeu Català Resistència Terra se celebrarà el 5 d’abril a la comarca del Berguedà.

Classificacions de la cursa en el document adjunt.

Imatges de les 3 Hores Resistència Terra Palà de Torroella.

Per obtenir més informació, segueix-nos a les xarxes socials:

  1. Fitxer adjunt
AMB LA COL·LABORACIÓ DE:
Museu Moto
Andrac Computing