ZONA PRIVADA

FCM / Notícies

Cursa i homenatges al circuit de Calafat

04/11/2019

Aquest dissabte s’ha celebrat la tercera i última cursa d ela Copa Catalana de Resistència Clàssiques Asfalt al circuit de Calafat.

La prova ha comptat amb una nodrida participació que ha fregat el mig centenar d’equips en pista i un pàdoc carregat d´ambient. 

Abans del tret de sortida a les 4 Hores de Resistència de Calafat, els organitzadors de Motos Clàssiques d’Asfalt han volgut homenatjar la Federació Catalana de Motociclisme amb motiu del 75 aniversari de l’entitat. El president de la Penya Motorista Barcelona, Manel Maestro, ha sigut l’encarregat de lliurar la placa commemorativa al president de la FCM, Josep Maria Mañé.

Aquest no ha sigut l’únic homenatge de la jornada, ja que com és habitual la cursa d’aquest cap de setmana ha retut homenatge a Josep Maria Busquets i a la seva Montesa 250cc amb la que va guanyar les XII 24 Hores de Montjuic, fent equip amb Francesco Villa, l’any 1966.

Per si no n’hi havia prou, coincidint amb la darrera cursa de la temporada, els organitzadors han lliurat un xec amb més de 5.000 € a l’entitat Pallapupas, que enguany ha sigut la beneficiada de la campanya benèfica que des de fa dos anys impulsa la Copa Catalana Resistència Clàssiques Asfalt.

 

Per obtenir més informació, segueix-nos a les xarxes socials:

AMB LA COL·LABORACIÓ DE:
Museu Moto
Andrac Computing