ZONA PRIVADA

FCM / Notícies

Arcarons i Congost s´enduen la victòria en les 3 hores Resistència de Fonollosa

28/10/2019

Enduro

El Trofeu Català Resistència Terra ha celebrat aquest diumenge la tercera cursa de la temporada a Fonollosa.

La prova, organitzada amb èxit pel Moto Club Fonollosa, ha comptat amb la participació de 36 equips els quals han hagut de fer front a tres hores de competició en un circuit exigent de poc més de 3 km.

L’equip format per Nil Arcarons i Gerard Congosts s’ha endut la victòria de la Resistència amb tres voltes d’avantatge sobre Oriol Casas i Leandro Casas, que han finalitzat en segona posició. El duet guanyador, encasellat dins la categoria RS Sènior, ha completat un total de 60 girs al llarg de les tres hores de cursa. Marc Calmet i  Sergi Casany han ocupat la tercera posició del podi.

Oriol Oliva i Jordi Serena han vençut en la categoria RS Júnior fent quarts a la classificació scratch. El duet amb el dorsal 9 ha completat 55 voltes. El podi de la categoria Júnior l’han completat Albert Solinach i Sergi Castillo, segons, i Jaume Plans i David Argiles, tercers.

Els vencedors de la categoria Màster 40 han sigut Jordi Tugues i Manel Temprano amb un total de 53 voltes. Manuel Mora i Juan José Ruiz han ocupat el segon calaix del podi, mentre que Raül García i Ramir Parera han completat les posicions d’honor.

En Màster 50 la victòria ha sigut per a l’equip amb el dorsal 136, format per Jordi Redón i Andreu Gómez. Antoni Vilar i Antoni Mas han fet segons, mentre que Carlos López i Carles Soler han completat el top tres.

La pròxima cita de la Resistència Terra serà el pròxim 24 de novembre a Santa Creu de Jutglar.

Classificacions de la cursa en el document adjunt.

 

Fotos: Ramon Tomàs.

Per obtenir més informació, segueix-nos a les xarxes socials:

  1. Fitxer adjunt
AMB LA COL·LABORACIÓ DE:
Museu Moto
Andrac Computing