ZONA PRIVADA

FCM / Notícies

El motocròs elèctric tanca la temporada a Cellers

27/10/2019

Motocròs

Oriol Vich i Arnau León es proclamen campions de Catalunya.

El circuit Guaja Motor Camp de Cellers, Lleida, ha sigut l’escenari de la cinquena i última cursa de la temporada de la Copa Catalana de Motocròs Elèctric.

Els pilots del motocròs elèctric s’han trobat un circuit en perfectes condicions i una temperatura molt baixa a la qual han hagut de fer front amb un bon escalfament. Sortosament, a mesura que ha avançat el matí, el dia s’ha arreglat força.

Cap de les dues categories en joc tenien definit un campió, i amb aquesta incertesa s’ha donat el tret de sortida a les dues mànigues del dia.

Oriol Vich ha sigut el guanyador de la categoria MX-E 1.2. El pilot de cinc anys del Guaja Racing s’ha imposat per davant de Juan Manuel Maroto i Ares Gil. Gràcies a aquest resultat, Vich s’ha proclamat campió de Catalunya de Motocròs Elèctric.

D’altra banda, en la categoria MX-E 1.6 el guanyador ha estat Arnau León. El corredor de set anys del Red Box SM ha dominat la cursa i ha sumat el punts necessaris per coronar-se campió de Catalunya de la seva categoria. Al podi l’han acompanyat Pol Gutiérrez, segon, i Unai García, tercer.

Finalment, destacar la bona actuació de Laia Cobos, la millor pilot femenina del certamen.

 

Per obtenir més informació, segueix-nos a les xarxes socials:

AMB LA COL·LABORACIÓ DE:
Museu Moto
Andrac Computing