ZONA PRIVADA

FCM / Notícies

Monells decideix els campions de la Copa catalana d´Endurades

22/10/2019

Enduro

Aquest passat diumenge s´ha celebrat la darrera prova de la Copa Catalana d´Endurades a Monells.

La localitat del Baix Empordà, tot un clàssic del calendari enduro, ha reunit 160 pilots sota l´organització del Club Escuderia Cop de Gas.

Els corredors han hagut de fer front a una cursa molt completa amb més de 36km de recorregut sobre un terreny humit fruit de les precipitacions. La crono, dividida en tres nivells de terreny, ha fet les delícies dels participants, mentre que el tram ha sigut força ràpid amb alguns passos un pèl complicats.

El guanyador de la cursa ha sigut Jordi Figueras, encasellat en la categoria Sènior A. El pilot local ha parat el crono en 38:21, disset segons més ràpid que el segon classificat, Gerard Gómez.
Pel que fa a les diferents categories en joc, Adrià Mesas s´ha proclamat campió de la categoria E-125 2 Temps després de vèncer totes les curses de la temporada. A Monells, el pilot del SIP Sport ha completat l´endurada amb un temps de 39:13, un minut i mig més ràpid que el seu principal perseguidor, Sergi Conesa, que ha segellat el subcampionat de la categoria. El podi de E-125 l´ha completat Jan Olivera.

Igual que Adrià Mesas, David RIera ha tancat la temporada a Monells amb un ple de victòries en la categoria Júnior Oberta. El corredor del Moto Club Can Taulé ha sigut el més ràpid en pràcticament totes les especials i, d´aquesta manera ha fet inútils els esforços de Joel Vives, que tot i completat una bona cursa no ha tingut opcions de victòria. Joel Vives s´ha endut el subcampionat de la categoria Júnior Oberta. Francesc Aguilar, tercer, ha fet posició de podi per primera vegada aquesta temporada.

Albert Muñoz ha sigut el guanyador de la categoria Sènior B. Amb aquesta victòria, el pilot del EM Castellbisbal ha sumat els punts necessaris per proclamar-se campió de Catalunya. Al podi l´han acompanyat David Martínez, subcampió, i Antoni Romero, que ha fet tercer.

Maria San Miguel ha tancat la temporada amb una nova victòria en la categoria Femenina que l´ha coronat com a campiona de Catalunya 2019. La corredora del Moto Club Piera Scan ha finalitzat l´Endurada de Monells amb un temps final de 30:38, més d´un minut més ràpida que la seva principal adversària, Júlia Calvo. Lourdes Fonoll, ha completat el tercer calaix del podi tot adjudicant-se el subcampionat de la categoria.

En Sènior C s´ha proclamat campió de Catalunya David Gómez, que n´ha tingut prou fent segon per deixar el títol sentenciat. El guanyador de l´Endurada de Monells ha sigut Josep Serrat, amb un temps total de 27:26, poc més de 20 segons més ràpid que el campió de la categoria. Dani Ollès ha completat el top tres de Monells.

David Serra s´ha imposat en la categoria Veterà 40. El pilot del Moto Club Segre ha posat el llaç a una temporada per emmarcar on ha guanyat 4 de les sis curses del campionat. Òscar Fernández i Josep Comallonga, segon i tercer, respectivament, han completat les posicions d´honor.

Finalment, en la categoria dels més veterans, Veterà 50, Àlex Llobet ha arrasat novament després d´aconseguir la cinquena victòria de la temporada. EL pilot del Moto Club Solsonès ha finalitzat l´Endurada de Monells un minut més ràpid que el seu principal perseguidor, Carlos López, subcampió de la categoria. Jordi Calvo ha finalitzat en el tercer esglaó del podi i s´ha assegurat, de retruc, el top 3 final de la classificació general.


Classificacions de la cursa en el document adjunt.

Per obtenir més informació, segueix-nos a les xarxes socials:

  1. Fitxer adjunt
AMB LA COL·LABORACIÓ DE:
Museu Moto
Andrac Computing