ZONA PRIVADA

FCM / Notícies

celebrada la quarta prova de la Lliga Catalana de Motocròs

07/10/2019

El circuit de Motocròs de Can Taulé ha sigut seu aquest diumenge de la quarta cursa de la Lliga Catalana Interprovincial de Motocròs 2019.

A la prova han participat una setantena de pilots de les categories MX 1, MX 125 2T, MX 2, MX 3, MX 4, MX 5 i MX Sots18 4T.

Pel que fa als resultats del dia, Gerard Congost ha guanyat les dues mànigues de la categoria MX1. Daniel Garralón, en segona posició, i Miquel Alcover, tercer, han completat el top 3 de la categoria.

Miquel Sala ha sigut el més ràpid de la categoria MX2, on ha aconseguit la victòria en la segona màniga. Ricard Gimenez ha fet segon, mentre que Èric Melgarejo ha completat el triplet d’honor.

Sergi Lasala ha pujat al primer esglaó del podi de la categoria MX5, on l’han acompanyat Baltasar Planasdemunt i Onofre Ortega, segon i tercer, respectivament.

Gerard Mas s’ha endut el triomf de la categoria MX4, seguit de Pere Mas i Josep Mallofré.

Adrià Corts ha sigut el més ràpid de la categoria MX3; Josep Maria Codinach i Joan Vilalta han completat les posicions d’honor.

Marc Pàmias s’ha endut el triomf de la categoria MX125 2 Temps. Pol Oliveras ha fet segon mentre que Pau Rojas ha finalitzat en la tercera posició.

Finalment, en la categoria MX Sots 18 4T, triomf per a David Noya, amb Pol Vilalta i Oriol Marsé completant els calaixos del podi.

La pròxima cita de la Lliga Catalana de Motocròs serà el 27 d’octubre a Vallgorguina.

Per obtenir més informació, segueix-nos a les xarxes socials:

AMB LA COL·LABORACIÓ DE:
Museu Moto
Andrac Computing