ZONA PRIVADA

FCM / Notícies

El motocròs elèctric supera amb nota la quarta prova al circuit del Berguedà

06/10/2019

Organització a càrrec del Moto Club Baix Berguedà.

La Copa Catalana de Motocròs Elèctriques ha celebrat aquest dissabte 5 d’octubre la quarta cursa de la temporada al circuit del Berguedà (Olvan).

Els menuts pilots de les categories de motocròs elèctric MXE 1.2 i MXE 1,6 han gaudit d’un matí espectacular i d’un circuit inèdit creat pel Moto Club Baix Berguedà especialment per aquesta cursa.

Pel que fa als resultats del dia, Arnau León ha sigut el guanyador de la categoria MXE 1.6. El pilot gironí ha fet segon en la primera màniga i s’ha endut el triomf en la segona. El podi de la categoria 1.6 l’han completat Unai García, guanyador de la primera màniga, i Iker Sánchez, que ha completat el top tres.

Pel que fa a la categoria MXE 1.2, Aran Ruiz Castellanos ha sumat el primer triomf de la temporada gràcies a una boníssima actuació al circuit del Berguedà. Aran ha sigut el més ràpid de la primera màniga, i malgrat no passar de la tercera posició en la segona màniga, ha sumat els punts necessaris per pujar a l’esglaó més alt del podi. Juan Manuel Maroto i Lucas Oliver, segon i tercer, respectivament, han completat els calaixos d’honor.

La darrera cursa de la temporada se celebrarà el 27 d’octubre.

 

Classificacions de la cursa en el document adjunt.

Per obtenir més informació, segueix-nos a les xarxes socials:

  1. Fitxer adjunt
AMB LA COL·LABORACIÓ DE:
Museu Moto
Andrac Computing