ZONA PRIVADA

FCM / Notícies

Marc Piquer sentencia la Copa de Trial de Nens Corbera

30/09/2019

Trial

Corbera de Llobregat ha sigut seu de la novena cursa de la Copa Catalana de Trial de Nens 2019. Marc Piquer, pilot de la categoria Promo, ha sentenciat el títol de Catalunya, sumant-se a una llista de campions d’aquesta temporada que completen: Genís Forns, Pau Giralt i Pol Guillamet. D’altra banda, Grau Franch, en Aleví, i Martí Escofet, en Base, tenen el títol pràcticament al sac.

El Moto Club Corbera ha dissenyat una prova molt interessant on s’han combinat a la perfecció zones naturals i zones de tipus indoor.

Marc Piquer, amb una sola penalització, ha guanyat sobradament la categoria Promo -nivell vermell. El pilot del Moto Club Piera Scan ha segellat amb aquest resultat el títol de campió de Catalunya. Adam Leloup i Valentí Cristina han completat les posicions de podi.

Grau Franch ha donat un pas definitiu cap al títol de la categoria Base Groc després d’imposar-se per un sol punt sobre Aleix de la Fuente. Quan només manca una cursa per finalitzar la temporada, Franch és el guanyador virtual de la categoria Base Groc. Pau Giralt ha completat les posicions de podi.

Martí Escofet també té pràcticament lligat el títol de campió de la categoria Base. El pilot del Piera Scan ha vençut còmodament la cursa de Corbera i es proclamarà campió de Catalunya si participa en la darrera prova de la temporada, que es disputarà el pròxim 20 d’octubre a l’Anoia. Alex Mediñà i Àngel Llopis han completat els calaixos del podi de Corbera.

Oriol García ha sigut el pilot més destacat de la categoria Aleví Benzina, nivell Verd, després d’imposar-se per un ajustadíssim 30 a 31 a Joan Ribes. Edgard Falcó ha completat el triplet d’honor de la categoria.

També en el nivell Verd, però en la categoria Elèctrica, el guanyador ha sigut Gael Hernández. Pedro Carballido i Arnau Arias, segon i tercer, respectivament, han completat el top 3 de les elèctriques.

Lluc Gómez s’ha imposat per un contundent 2 a 23 a Julià Ribes en la categoria dels més petits, Taronja Iniciació. D’altra banda, la cursa també ha comptat amb la participació de tres nenes pilots, Ivette Surós i Adela Godino en nivell Groc i Ada Martí en Nivell Verd.

La Copa Catalana de Trial de nens posarà el punt i final el pròxim 20 d’octubre a la comarca de l’Anoia.

Classificacions de la cursa en el document adjunt.

Per obtenir més informació, segueix-nos a les xarxes socials:

  1. Fitxer adjunt
AMB LA COL·LABORACIÓ DE:
Museu Moto
Andrac Computing