ZONA PRIVADA

FCM / Notícies

Iker Sánchez i Toni Ferrer destaquen en el Motocròs Elèctric del Polea Camp

23/09/2019

Cursa organitzada amb èxit pel Club Esportiu Guaja Racing.

La flamant competició off road de motos elèctriques GasGas destinada als pilots que s’inicien en el motociclisme, la Copa Catalana de Motocròs Elèctric, ha celebrat aquest passat diumenge la tercera prova de la temporada l’àrea de motor del Polea Camp de Cunit.

El traçat del Baix Penedès ha reunit una vintena de pilots de les categories MXE 1.6 i MXE 1.2.

Bon ambient entre els més petits en una jornada de motocròs en un circuit totalment adaptar a les característiques d’aquestes motocicletes.

Pel que fa als resultats del dia, Iker Sánchez ha firmat una gran actuació i s’ha imposat per partida doble en la categoria MXE 1.6. El pilot del Guaja Racing ha aconseguit el primer triomf de la temporada i, d’aquesta manera, entra de ple en la lluita pel títol a falta de dues curses per finalitzar la temporada. Unai García s’ha classificat en segona posició, mentre que Arnau Leon, líder provisional de la categoria, ha completat el triplet d’honor.

D’altra banda, Toni Ferrer ha sigut el més ràpid de la categoria MXE1.2 després de fer segon en la primera màniga i endur-se el triomf en la segona. Pepe Badiella, guanyador de la primera màniga, ha finalitzat la cursa en la segona posició del podi, mentre que Juan Manuel Maroto ha completat el top tres de la categoria. Malgrat la cinquena posició a Cunit, Oriol Vich segueix liderant amb comoditat la classificació general de la categoria MXE 1.2.

La pròxima cursa de la Copa Catalana de Motocròs Elèctric tindrà lloc el 5 d’octubre al circuit d’Olvan.

 

Classificacions de la cursa en el document adjunt.

Per obtenir més informació, segueix-nos a les xarxes socials:

  1. Fitxer adjunt
AMB LA COL·LABORACIÓ DE:
Museu Moto
Andrac Computing