ZONA PRIVADA

FCM / Notícies

Més de 50 equips participen en les 3 Hores Resistència Terra de Ronçana

15/09/2019

Enduro

Santa Eulàlia de Ronçana ha sigut seu, aquest diumenge, de la segona cursa del Trofeu Resistència Terra 2019.

Les 3 Hores Resistència Terra organitzades amb èxit pel Moto Club Ronçana han comptat amb la participació de més de mig centenar d’equips, que han omplert d’activitat motociclista la finca de Can Rosàs.

La calor ha sigut un factor ha tenir en compte al llarg de tot al matí, però sobretot a la recta final de la cursa on la polseguera ha fet acte de presència. Amb tot, els pilots han gaudit d’un magnífic circuit, molt endurero, de poc més de 2.100m.

Rubén Luengo i Sergio Ruiz han sigut els més ràpids de l’scratch amb un total de 68 voltes al circuit, seguits de ben a prop de Marc Calmet i Jaume Abella, que han finalitzat la cursa a poc més de mig minut dels guanyadors. Tots dos equips han ocupat el primer i segon calaix del podi de la categoria RS Sènior. La tercera posició ha sigut per a Ferran Collell i Pablo Nadal.

L’equip de Jordi Serena i Lluís Gonfaus ha fet primer de la categoria RS Júnior i tercer a l’scratch. Víctor Redondo i Daniel Soriano han finalitzat a una volta del primers classificats, mentre que Ignàsi Bordoy i Alex València han completat les posicions d’honor.

En Màster 40 la victòria ha sigut per a l’equip format per Santi Bertran i Òscar González. Manuel Mora i Juan José Ruiz han pujat al segon esglaó del podi, mentre que Agustí Rodríguez i Xavier Viller han completat el triplet guanyador.

Finalment, en la categoria Màster 50, triomf per a la parella formada per Jordi Redón i Andreu Gómez. Antoni Mas i Antoni Vilar s’han classificat segons, mentre que Joan Navarrete, en solitari, ha completat el podi.

La pròxima cursa del Trofeu Català de Resistència Terra tindrà lloc el 27 d’octubre a Fonollosa.

Classificacions de la cursa en el document adjunt.

Per obtenir més informació, segueix-nos a les xarxes socials:

  1. Fitxer adjunt
AMB LA COL·LABORACIÓ DE:
Museu Moto
Andrac Computing