ZONA PRIVADA

FCM / Notícies

L´equip Congost Plàstics guanya la XL edició de les 24 Hores de la Vall del Tenes

02/09/2019

Després de 24 hores rodant en el circuit de la Pinar de la Riera de Lliçà d´Amunt, l´equip Congost Plàstics s´ha proclamat guanyador la 40ª edició de les 24 hores Internacionals de Resistència en Ciclomotor de la Vall del Tenes, amb un total de 484 voltes.

Durant tota la prova l´equip de Luengo, Cortés, Schareina i Beltran han ocupat la primera posició de la classificació des de la segona hora de la competició. El segon equip classificat ha estat l´equip Powered by JG amb els pilots Batlles, Alonso, Arjonilla i Francisco, amb només 4 voltes de diferència del primer classificat. I el tercer classificat, l´equip Tot Reformes Hugo´s Be One amb un total de 475 voltes.

L´equip Team Duran, ha estat de nou el guanyador de la categoria de la Vall del Tenes, un equip de Santa Eulàlia de Ronçana ha fet novè de la classificació general amb un total de 462 voltes, mentre que el segon classificat de la Vall del Tenes era de nou el Team La Vinya pilotat per quatre joves de Lliçà d´Amunt que han quedat onzens de la classificació General, el tercer equip guanyador de la Vall del Tenes va ser Jardipí - Va Lleva´t! que es va posicionar en el lloc 20.

L´equip LRS Suspension, integrat per pilots francesos, ha estat el primer de la categoria internacional i 18è a la classificació general. També cal destacar, l´equip que prové de Isla Cristina, La Leyenda - JCosta, que ha quedat 10ns de la general. Pel que fa a la categoria de Master 40, pilots de més de 40 anys, ha quedat en primera posició Els de Semre Racing Team amb un total de 466 voltes i 7ns de la classificació general.

En relació a la categoria Sub20, Gervall Junior Team s´ha posicionat a la primera posició, i han demostrat el seu gran potencial i tots ells amb una edat inferior a 20 anys, ja que han quedat 4ts de la classificació final. I finalment, s´ha fet entrega de premi a l´únic equip integrat per fèmines. L´organització ha volgut animar a aquest col·lectiu a participar i gaudir d´aquesta cursa. Gass Racing Femines han quedat 29es de la classificació general.

Del total de 41 equips que van prendre la sortida dissabte a les 7 de la tarda, setze equips han superat les 450 voltes, la qual cosa accentua el magnífic potencial dels equips, ja que l´any passat només eren sis equips qui ho van aconseguir.

En aquesta 39ª edició el Sr. Josep Maria Mañé, president de la Federació Catalana de Motociclisme, l´alcalde de Lliçà d´Amunt, el Sr. Ignasi Simón i el Regidor d´Esports, el Sr. Fran Sánchez, entre altres han fet els lliuraments dels trofeus als guanyadors.

Per obtenir més informació, segueix-nos a les xarxes socials:

AMB LA COL·LABORACIÓ DE:
Museu Moto
Andrac Computing