ZONA PRIVADA

FCM / Notícies

La Promovelocitat disputa la sisena cursa al circuit de Móra d´Ebre

22/07/2019

Cesc Obiol (PromoCat3), Unai García (PromoCat Elèctrica GasGas 1.6) i Oriol Vich (PromoCat Elèctrica GasGas1.2) es proclamen campions de Catalunya.

La Copa Catalana de Promovelocitat 2019 ha celebrat aquest diumenge la sisena cursa de la temporada al circuit de Móra d´Ebre. Les categories Elèctriques i PromoCat3 han finalitzat el campionat, mentre que les PromoRacc 1 i 2 hauran de disputar dues curses més.

En PromoRacc1 Marc Vich s´ha imposat en totes dues mànigues i s´ha enfilat fins a la primera posició del podi. El pilot del Moto Club Rocco´s ha vençut totes les curses de la temporada 2019, i té a tocar el títol de campió de Catalunya.

Gonzalo Sánchez, segon, i Marc Ochoa, tercer, han completat les posicions de podi de la categoria reina de la Promovelocitat.

D´altra banda, Izan Rodríguez també sembla imparable cap a la consecució del títol de PromoRacc2. El jove pilot del MC Vallisoletano s´ha imposat en totes dues mànigues fent uns temps inavastables per cap dels seus perseguidors. Arnau Aragón i Christian Calvet, segon i tercer, respectivament, han completat el top tres de la categoria.

Cesc Obiol ha tancat la temporada de la Categoria PromoCat 3 de la millor manera possible, amb victòria, tal i com ha fet al llarg de tot l´any. El campió de Catalunya de la categoria PomoCat3 2019 ha celebrat el títol des de l´esglaó més alt del podi, on l´han acompanyat Alex Remesal, subcampió de la categoria i segon a Móra d´Ebre, i Jairo Llaó, tercer en el traçat de la Ribera d´Ebre.

Unai García s´ha proclamat campió de Catalunya de la categoria PromoCat Elèctrica GasGas 1.6 després de segellar una increïble temporada on ha fet podi en totes les curses. García ha pujat al primer esglaó del podi en el circuit de Móra d´Ebre, on ha estat acompanyat dels seus dos rivals, i amics, Arnau León i Ethan Arias.

Pel que fa a la categoria PromoCat Elèctrica GasGas 1.2 la victòria i el campionat de Catalunya han anat a parar a mans d´Oriol Vich. Hugo Guillen s´ha fet amb la segona posició i el subcampionat de Catalunya.

La Copa Catalana de Promovelocitat tornarà en acció el 6 d´octubre al circuit de Zuera.

 

Classificacions de la cursa en el document adjunt.

Per obtenir més informació, segueix-nos a les xarxes socials:

  1. Fitxer adjunt
AMB LA COL·LABORACIÓ DE:
Museu Moto
Andrac Computing