ZONA PRIVADA

FCM / Notícies

Multitudinària cursa de Resistència Clàssiques al circuit d´Alcarràs

25/06/2019

Velocitat

El circuit d’Alcarràs ha acollit aquest dissabte la segona cursa de la temporada de la Copa Catalana de Resistència Clàssiques Asfalt.

La prova ha sigut un èxit de participació amb pràcticament 130 pilots i 58 equips, que han omplert de dalt a baix les instal·lacions esportives del Segrià.

L’ambient calorós no ha impedit als aficionats gaudir d’una cursa carregada d’intensitat i emoció. Sortida Le Mans, relleus, avançaments i alguna caiguda, tots els ingredients per no perdre detall de les 3 Hores Resistència Clàssiques.

Pel que fa als resultats del dia, l’equip 33 format pel duet José i José Maria Blasco, pare i fill, ha sigut el guanyador de la cursa. Entre tots dos pilots han aconseguit completar un total de 92 voltes al circuit d’Alcarràs. A més de liderar la categoria Clàssic 24 Hores, també s’han endut el trofeu Intergeneracional. El podi de la categoria 24 Hores l’han completat Pere Llorens i Lluís Serra, tercers a la classificació general, i Alejandro Tejedo Jr. i Alfredo Morant, que per poc han quedat fora del top 10.

Bruno Guerrero i Antonio Angulo han fet primers de la categoria Clàssic SSP. El duet que lluïa el dorsal 21 ha comptat amb opcions de victòria fins ben entrat el tram final de cursa, on la diferència amb l’equip 33 de la categoria Clàssic 24 Hores ja era totalment inabastable. Finalment, Guerrero i Angulo han pujat a l’esglaó més alt del podi, seguits de Toni Sauleda i Josep Maria Bosch, i de Jorge Cabanes i Carlos Rosa, que han completat les posicions d’honor.

Pel que fa a la categoria Clàssic SBK, la victòria ha anat a parar a mans de Pol Fontquerni i David Noya. L’equip amb el dorsal 4 s’ha colat dins del top 10 de la general, concretament en la P8. L’equip 31, format per Francesc Rauet, Josep Bel i Esteban Callés ha finalitzat en segona posició, mentre que Jan García i Guillermo Prenafeta han completat les posicions de podi de la categoria SBK.

En la categoria Clàssic 500 el triomf ha sigut per a l’equip 68, format per Joan Oriol i Albert Rochera. Al podi els han acompanyat Carles Cueta i Javier García Tena, segons, i Josep Miquel Gálvez i Antonio Ferrer, tercers.

Joan Font i Pere Auradell han sigut els triomfadors de la categoria Clàssic 1.000. Máximo Llamedo i Jorge Luís Quirós han fet segons, mentre que Alejandro Alcolea i Alfonso Alcolea han completat les posicions de podi.

La tercera i última cursa de la Copa Catalana de Resistència Clàssiques Asfalt se celebrarà el 2 de novembre al circuit de Calafat.

 

Classificacions de la cursa en el document adjunt.

Fotos: Agustí Nubiola

Per obtenir més informació, segueix-nos a les xarxes socials:

  1. Fitxer adjunt
AMB LA COL·LABORACIÓ DE:
Museu Moto
Andrac Computing