ZONA PRIVADA

FCM / Notícies

El Motocròs de Salomó corona 5 campions de Catalunya

17/06/2019

Motocròs

Aquest diumenge s’ha celebrat la cinquena i penúltima prova del Campionat de Catalunya de Motocròs 2019 al circuit de Salomó.

La cursa organitzada pel Moto Salomó ha reunit pràcticament una vuitantena de participants a la comarca del Tarragonès.

Cinc pilots: Nil Arcarons (MX Elit), Carlos Dalmau (MX1), Jordi Pedro (MX4), Pedro Tragter (MX5) i Gervasio Cañas (MX Sots18 4 Temps) s’han proclamat campions de Catalunya.

Nil Arcarons ha sigut el pilot més ràpid de la categoria MX Elit, seguit de Lluis Riera, segon, i de Joan Pau Segura, que ha completat les posicions de podi. Amb aquesta victòria, Arcarons ha sentenciat el títol de la categoria reina.

Miquel Alcover s’ha adjudicat la primera posició de la categoria MX1 per davant de Carlos Dalmau i Biel Ferrer. Malgrat la segona posició, Carlos Dalmau ha aconseguit els punts suficients per proclamar-se campió de Catalunya de la categoria MX1.

Un altre dels pilots que han celebrat el títol de Catalunya al circuit de Salomó ha sigut Gervasio Cañas, que ha fet segon de la categoria MX Sots18 4 Temps, per darrere de Yago Martínez. Jorge Rey ha completat les posicions d’honor.

Jordi Pedro ha segellat el títol de campió de Catalunya de la categoria MX4 per la porta gran. El pilot del Moto Club Sant Celoni ha sigut el més ràpid de les dues mànigues i ha pujat a l’esglaó més alt del podi, on l’han acompanyat Alex Velasco, segon, i Pere Mas, tercer.

En la categoria MX5, Pedro Tragter també s’ha coronat amb el títol de Catalunya gràcies a la cinquena victòria consecutiva de la temporada. Sergi Lasala, segon, i Andreu Gómez, tercer, han completat el top 3 de la categoria al circuit de Salomó.

Pel que fa a la resta de categories en joc les quals no es resoldran fins el proper 17 de novembre a la Pobla de Mafumet on tindrà lloc la darrera cursa de la temporada, cal destacar la victòria d’Àngel Perales en la categoria MX2, per davant d’Hugo Arraizu. Perales arribarà a La Pobla de Mafumet com a líder de la categoria MX2.

Ramon Brucart ha sigut el més ràpid de la categoria MX3 després de vèncer les dues mànigues i retallar, d’aquesta manera, deu punts al líder de la general, Joel Lozano, que a finalitzat segon. Joan Vilalta, amb 32 punts, ha tancat les posicions d’honor. Amb aquests resultats, Lozano arribarà a la darrera cursa de la temporada amb 25 punts d’avantatge sobre Brucart.

Pel que fa la categoria femenina, Aida Calero ha aconseguit la primera victòria de la temporada gràcies a una extraordinària segona màniga, on ha aconseguit imposar el seu ritme per davant d’una lluitadora Aitana Blanco. Carla Magallón, guanyadora de la primera màniga, finalment ha fet segona, per davant d’Aitana Blanco, que ha tancat les posicions de podi. Aquesta combinació de resultats dibuixa un escenari molt emocionant de cara a l’última cursa de la temporada, on les gironines Carla Magallón i Jana Sánchez, actualment separades per només tres punts, es jugaran el títol.

Finalment, en MX125 2 Temps, Arnau Lledó s’ha endut el triomf per davant de Marc Pamias i Raul Sánchez. Precisament, aquests tres pilots, juntament amb Albert Fontova, es jugaran el títol en la darrera prova de la temporada, ja que entre el primer i el quart classificat només hi ha 16 punts de diferència.

Resultats de la cursa en el document adjunt.

Per obtenir més informació, segueix-nos a les xarxes socials:

  1. Fitxer adjunt
AMB LA COL·LABORACIÓ DE:
Museu Moto
Andrac Computing