ZONA PRIVADA

FCM / Notícies

Almenar acull una trepidant quarta jornada del Català de Motocròs

26/05/2019

Motocròs

El Circuit el Terré d’Almenar ha sigut seu de la quarta cursa del Campionat de Catalunya de Motocròs.

La prova, organitzada amb èxit pel Moto Club Esportiu Circuit el Terré d’Almenar, ha reunit més d’un centenar de pilots a la comarca del Segrià.

Els pilots de les nou categories convocades han gaudit d’un terreny en perfectes condicions en bona part gràcies a les pluges dels darrers dies, que per una banda ha evitat que aparegués la pols fins ben entrades les segones mànigues, però que per altra banda ha propiciat la formació de roderes que han afegit un grau de tècnica i dificultat a la prova.

Pel que fa als resultats del dia, en MX1 ha guanyat Carlos Dalmau, que ha sigut el més ràpid en totes dues mànigues. La segona posició del podi l’ha ocupat Miquel Alcover, mentre que Biel Ferrer ha tancat el top tres de MX1. En aquest categoria també cal destacar l’actuació de Lluís Sanz, que després de fer segon en la primera màniga ha vist com s’esvaïen les opcions de podi després d’una caiguda que l’ha deixat fora de joc.

José Antonio Aparicio, en MX2, ha sortit a per totes des de la primera màniga i ha sigut un dels pilots que ha ofert major espectacle sobre la pista. El pilot sevillà ha vençut còmodament les dues mànigues del dia. On s’ha viscut més emoció ha sigut en la lluita per la segona posició, on el duel entre Nil Pons i Àngel Perales s’ha resolt finalment a favor dels interessos del pilot gironí.

Nil Arcarons no ho ha tingut gens fàcil per imposar-se en la categoria MX Elit, ja que Sergio Castro s’ha adjudicat la primera màniga. Finalment, Arcarons s’ha fet fort en el desenllaç de la cursa i ha aconseguit sumar la tercera victòria del campionat. Sergio Castro ha fet segon i Lluis Riera, tercer.

Marcos Panzano s’ha endut el triomf de MX125 2T. El pilot més perjudicat d’aquesta categoria ha sigut Albert Fontova, que després de vèncer còmodament la primera màniga ha patit una caiguda en la segona que l’ha deixat sense opcions de victòria. Malgrat l’entrebanc, Fontova ha sigut capaç de remuntar moltes posicions fins a finalitzat la segona màniga en segona posició, per darrere del guanyador, Marcos Panzano. El podi de la categoria MX125 2T l’ha completat Marc Pamias.

En MX Sots18 4 Temps victòria clara de Gervasio Cañas el qual s’ha imposat en totes dues mànigues. Aitor Ferrandis amb dues segones posicions s’ha enfilat al segon esglaó del podi, mentre que Roberto Otero ha tancat les posicions de d’honor amb una notable tercera posició.

Ramon Brucart ha firmat una brillant actuació en la categoria MX3. El pilot del Bages, que arribava minvat de forces a la quarta cita de la temporada a causa d’una grip, ha aconseguit escapar-se en totes dues mànigues enduent-se sendes victòries. Joel Lozano ha finalitzat en segona posició, mentre que Joan Vilalta ha fet tercer.

En la categoria MX Femení, Jana Sánchez s’ha alçat amb victòria, la tercera de manera consecutiva aquesta temporada. Sánchez ha creuat la bandera de quadres en primera posició en totes dues mànigues. Adelina Ramírez ha pujat al segon esglaó del podi, mentre que la gironina Carla Magallón ha tancat el top tres de la categoria Femenina.

Antonio Sacarés ha sigut el vencedor de la categoria MX4, seguit de Jordi Pedro, segon, i Carlos Torres, tercer.

Finalment, en la categoria MX5, victòria per Pedro Tragter, amb Sergi Lasala en la segona posició del podi i Andreu Gómez tancant les posicions d’honor.

La pròxima cita del Campionat de Catalunya de Motocròs tindrà lloc el 16 de juny al circuit de Salomó.

 

Classificacions de la cursa en el document adjunt.

Per obtenir més informació, segueix-nos a les xarxes socials:

  1. Fitxer adjunt
AMB LA COL·LABORACIÓ DE:
Museu Moto
Andrac Computing