ZONA PRIVADA

FCM / Notícies

Més de 120 pilots a la Lliga de Motocròs de Vallgorguina

14/05/2019

Aquest passat diumenge s’ha celebrat la tercera cursa de la Lliga Catalana de Motocròs de Nens al circuit Parcmotor Vallgorguina.

A la cursa han participat més de 120 pilots de les categories MX 50, MX 65, MX 85 Cadet i MX 85 Juvenil.

Pel que fa als resultats del dia, Jana Sánchez ha vençut en la seva primera participació en la categoria Femenina. La pilot de Riells ha demostrat una gran superioritat imposant-se per un minut de marge en la primera màniga i més de 40 segons en la segona. D’altra banda, Amanda Storm i Carla Magallón han lluitat frec a frec per la segona posició del podi. El duel entre totes dues pilots s’ha saldat en empat, tot i que la combinació de resultats ha jugat a favor de la danesa, que finalment s’ha enfilat fins al segon calaix del podi. Carla Magallón, malgrat la tercera posició, segueix liderant la classificació general.

Èric Rubio, de la categoria MX50, ha protagonitzat una de les actuacions més destacades de la jornada. El pilot del Moto Club Segre ha sigut el més ràpid de les dues mànigues i d’aquesta manera ha pujat a l’esglaó més alt del podi. Izan Querol, segon, i Daniel València, tercer, han completat les posicions d’honor. Celebrades les tres primeres curses de la temporada, València domina la classificació general amb un coixí de 40 punts sobre el segon classificat, Èric Rubio.

La categoria MX65 ha comptat amb una espectacular graella de sortida amb 41 pilots. De tots ells, el més ràpid ha sigut Alex López, que ha aconseguit la primera victòria de la temporada. Dídac Arfelis ha finalitzat segons, mentre que Alejandro Liñan ha completat el top tres de la categoria.

Nil Rojas ha sigut el més ràpid de la categoria MX85 Juvenil. El pilot del Moto Club Llívia s’ha imposat amb claredat en totes dues mànigues i d’aquesta manera reforça el liderat de la general. Josep Sardà i Gerard Capdevila han completat els calaixos del podi.

Finalment, en la categoria MX85 Cadet, la victòria ha anat a parar a mans de Guillem Gili, que s’ha adjudicat les dues mànigues del dia. Aniol Molas i Eloy Molina ha completat les posicions d’honor.

El circuit de Salomó serà seu de la quarta cursa de la temporada, el proper 15 de juny.

Classificacions de la cursa en el document adjunt.

Per obtenir més informació, segueix-nos a les xarxes socials:

  1. Fitxer adjunt
AMB LA COL·LABORACIÓ DE:
Museu Moto
Andrac Computing