ZONA PRIVADA

FCM / Notícies

Aitona celebrarà la cinquena cursa de la Copa de Trial de Nens

24/04/2019

Aitona acollirà, aquest diumenge 28 d’abril, la cinquena cursa de la temporada de la Copa Catalana de Trial de Nens 2019.

Després d’un mes sense competició, el trial de nens viatjarà fins a terres lleidatanes, on es veuran les cares els pilots de les categories: Aleví, Alevi+8 Benzina, Aleví+8 Elèctrica, Base, Fèmines, Iniciació, Oberta i Promo. Per una banda, els participants de les categories Iniciació i Aleví hauran de fer tres voltes, mentre que la resta n’hauran de completar quatre.

El Moto Club Aitona, organitzador de la cursa, ha dissenyat nou zones, algunes de les quals desdoblades, on els joves pilots hauran de donar el millor de sí mateixos per aconseguir un bon resultat.

Segons informa el club organitzador, les pluges dels darrers dies han deixat el terreny on es realitzarà la prova en molt bones condicions, així que s’augura una cursa d’allò més interessant.

El Trial de Nens d’Aitona donarà el tret de sortida a les 10:00h del matí des del “camp de tir” d’Aitona, espai on quedarà ubicada la zona pàdoc.

El Moto Club Aitona oferirà esmorzar i obsequi a tots els pilots inscrits.

Per obtenir més informació, segueix-nos a les xarxes socials:

AMB LA COL·LABORACIÓ DE:
Museu Moto
Andrac Computing