ZONA PRIVADA

FCM / Notícies

Miquel Gelabert, pilot de Sherco, es proclama campió dels ‘3 Dies Trial Santigosa’

23/04/2019

La 48ª edició dels 3 Dies Trial Santigosa ha sigut de màxima igualtat entre els favorits i molt disputada fins a l’últim dia, amb un temps més inestable a causa de la pluja, que ha incrementat el nivell de dificultat de les zones respecte als dies anteriors. Les temperatures suaus han donat pas a una jornada molt més freda.

Durant els dos primers dies de competició, s’ha comptat amb la presència dels millors pilots de trial a nivell mundial: Toni Bou, Adam Raga, Takahisa Fujinami, Jeroni Fajardo, Jaime Busto i Albert Cabestany, que va voler tornar a ser present en els 3DTS després de la seva recent retirada de la competició.

La prova, com és habitual, ha comptat amb un nombrós públic que ha freqüentat les zones i que a més ha gaudit d’una espectacular exhibició dels pilots de Montesa – Honda, Bou i Fujinami, a la zona indoor, al centre de Sant Joan de les Abadesses. 

Pel que fa als participants, dels 235 pilots que van prendre la sortida el divendres, finalment han aconseguit acabar uns 215. Aquesta edició ha tornat a batre rècord pel que fa a l´àmbit internacional amb la participació de corredors del Regne Unit, Noruega, Suïssa, Suècia, Escòcia, Alemanya, Portugal, França... així com pilots que han vingut des de Mèxic i Costa Rica.

Pel que fa a la competició, Miquel Gelabert s’ha proclamat campió absolut d´aquesta 48a edició dels 3DTS. El podi l’han completat Dougie Lampkin com a segon classificat i Jorge Casales en la tercera posició. Un podi que combina tres generacions de pilots i demostra la genuïnitat del Santigosa.

Ross Danby i Andy Chilton han fet quart i cinquè en la classificació general.

En categoria Femenina, Berta Abellán s’ha imposat a Neus Murcia i Maria Giró. 

Pel que fa al IX Trofeu Ricard Pinet ha anat a parar a mans de Manel Jané Castella, pilot més jove i més ben classificat, mentre que el trofeu Mestressa de Santigosa ha sigut per a Sergio Ribau. 

Adjuntem les classificacions de la 48a edició dels 3 Dies Trial Santigosa.


Fotos de © Marc Cargol

Per obtenir més informació, segueix-nos a les xarxes socials:

  1. Fitxer adjunt
AMB LA COL·LABORACIÓ DE:
Museu Moto
Andrac Computing