ZONA PRIVADA

FCM / Notícies

Luengo i Cortés triomfen a les tres Hores de Resistència ciclomotors de Canet

15/04/2019

Canet de Mar ha sigut seu, aquest passat dissabte, de la tercera cursa de la temporada del Trofeu Català Resistència Ciclomotors.

La cursa, organitzada pel Moto Club Tres Turons, ha reunit més de setanta pilots a la localitat del Maresme, que ha vist en acció les categories Canvi, Grup 2 Aire i Grup 3 Aigua.

L’equip 143, format per Rubèn Luengo i Bernat Cortés, ha sigut el guanyador de les 3 Hores de Resistència. Encasellats dins la categoria Grup 3 Aigua, la parella catalana  ha aconseguit realitzar un total de 78 voltes. Alberto Pérez i Víctor Redondo s’han classificat en segona posició, mentre que els germans Quer, Jordi i Ramon, han completat el top tres de la categoria Grup 3 Aigua.

Jordi Arabia i David Bigas han sigut els pilots més destacats de la categoria Grup 2 Aire. El duet amb el dorsal 51 ha completat un total de 75 girs sobre els 2,5 km de recorregut. Daniel Martínez i Borja Serra s’han enfilat al segon esglaó del podi, mentre que Juan García i Albert Fornós han tancat les posicions de podi de la categoria Grup 2 Aire.

Finalment, pel que fa a la categoria Canvi, la victòria ha anat a parar a mans d’Albert Mussull i Oriol Brutau. Alejandro Franco i Albert Jorba han fet segons, mentre que Josep Maria Florensa i Oriol Penya han tancat les posicions d’honor.

La pròxima cita del Trofeu Català de Ciclomotors serà el pròxim dissabte 4 de maig a l’Ametlla del Vallès.

Per obtenir més informació, segueix-nos a les xarxes socials:

  1. Fitxer adjunt
AMB LA COL·LABORACIÓ DE:
Museu Moto
Andrac Computing