ZONA PRIVADA

FCM / Notícies

Superada amb èxit la primera cursa del Català de Supermotard

01/04/2019

Velocitat

El Circuit d’Alcarràs ha sigut seu, aquest passat diumenge, de la primera cursa de la Copa Catalana de Supermotard 2019. La prova inaugural ha comptat amb la participació de 23 pilots.

Pel que fa als resultats del dia, Ramon Godino ha sigut el gran protagonista de la categoria SM65. El pilot d’Abrera no només ha aconseguit un brillant doblet de victòries, sinó que ho ha fet lluitant amb pilots de la categoria SM85, amb els quals han compartit pista. Nikola Miroslavov, amb dues segones posicions, i Aleix Ginés, amb dues terceres, han completat les posicions de podi.

Jordi Antonio ha començat la temporada com un autèntic tro. El pilot d’Alcanar ha sigut el més ràpid en totes dues mànigues deixant sense opció a cap dels seus rivals. Antonio Gordito ha finalitzat segon, mentre que Jordi Alberton ha completat el top 3 de la categoria SM85.

L’altra màniga del dia ha reunit els pilots de les categories SM1, Trofeu SM Road i Trofeu SM Road+35.

Carlos Gutiérrez ha guanyat amb solvència les dues mànigues de la categoria Trofeu SM Road. Al podi l’han acompanyat Pau Monllau, segon amb dues segones posicions, i Ferran Pareja, que ha sumat dues terceres posicions.

Roger Ezpeleta

Roger Fernando ha sigut el vencedor de la categoria Trofeu SM Road +35. El pilot barceloní ha doblegat els seus rivals amb dues mànigues magistrals on ha aconseguit els millors temps. Eduard Betrian i Daniel Carrau han completat el triplet d’honor.

Finalment, en SM1 s’ha imposat Lue Meier, mentre que Arnau Costal ha finalitzat en la segona posició.

La propera cita de la Copa Catalana de Supermotard tindrà lloc el 6 de juny al circuit de Móra d’Ebre.

 

Resultats de la cursa en el document adjunt.

Per obtenir més informació, segueix-nos a les xarxes socials:

  1. Fitxer adjunt
AMB LA COL·LABORACIÓ DE:
Museu Moto
Andrac Computing